Witcher 3 'Select Action' uyarısı nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan 221510
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.090

221510

Kilopat
Steam üzerinden Witcher 3'e giriş yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum;
123.png

Belirttiği konum üzerinden RedLauncher'ı yönetici olarak çalıştırsam da açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden Witcher 3'e giriş yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum;
Eki Görüntüle 1625881
Belirttiği konum üzerinden RedLauncher'ı yönetici olarak çalıştırsam da açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?
Witcher3.exe yi sağ tık özelliklerden yönetici olarak başlat diyip tüm kullanıcılara alabilirsiniz.

Yaptım ancak RedLauncher hala açılmıyor. Aslında konunun başlığı da oydu fakat moderatör değiştirmiş. RedLauncher'ı nasıl açabilirim?
Aslında steamden oyunu başlatınca ilk önce RedLauncher açılıyor olması lazım. Bende öyle. Steamden oyuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada başlatma seçeneklerinde bir komut var mı?

Aslında steamden oyunu başlatınca ilk önce RedLauncher açılıyor olması lazım. Bende öyle. Steamden oyuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada başlatma seçeneklerinde bir komut var mı?
Bir de dosya doğrulamayı deneyebilirsin her şeyden önce. Belki launcherda problem vardır.

Hayır, boş.

Bir de dosya doğrulamayı deneyebilirsin her şeyden önce. Belki launcherda problem vardır.
Dosyaları doğruladım, oyunu komple silip temiz kurulum yaptım, modlara kadar silip yeniden yükledim fakat bir türlü açamadım.

Hayır, boş.

Dosyaları doğruladım, oyunu komple silip temiz kurulum yaptım, modlara kadar silip yeniden yükledim fakat bir türlü açamadım.
Hatayı Yok say (Skip this file) deyince ne oluyor?

İnternetten libcrypto-1_1.dll dosyasını indirip hatadaki konuma atmayı deneyebilirsin, muhtemelen yönetici izni isteyecek orda evet'e basarsın.

Son düzenleme:
Peki başlangıç komutlarına --launcher-skip yazıp bir de öyle girer misin? Belki launchersız problem çıkmaz. İhtiyacın yoksa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı