Witcher 3 sonrası oyun tavsiyesi

Ben far cry 5' i oynadım ama çok basit ve yavan geldi. Görevler çok kolay ve tek düze bir oyun. İsterseniz kısa bir göz gezdirin videolarına. Kişiye göre değişebilir.
bende bitirdim farcry 5 i şu karakol sistemi illahlah ettirdi beni ya. Far cry 3'te karakol ele geçirmek zevkliydi ele geçiriyorduk bitiyordu bu oyunda sana bir karakolu üç kere ele geçirttiriyorlar. Bir de merkezi yükseltmek için bunları yapmak zorundayız tam bir sinir meselesiydi. Bir de şu konuşmayan karakter olayı gıcık oluyorum ya far cry 5 de kendi karakterimiz konuşmuyor şimdi Metro Exodus oynuyorum bunda da konuşmuyor ana karakter çıldırıyorum yav oyunlarda duygusu sıfırlıyor bunlar. Far Cry 5 ile ilgili tek iyi şey söyleyebilirim Joseph Seed gerçekten iyi yazılmış bir karakter ama gerisi boş oyunun.
Adım 1 : Adam öldür.
Adım 2 : Karakol ele geçir
Adım 3 : Adım 1'i tekrarla .D

Bana göre hikayesi sağlam ve tavsiye ettiğim oyunlar;

Bioshock Infinite
Dishonored 1-2
Spec Ops The Line
Black Ops 1-2
The Elder Scrolls V Skyrim (+DLC)
Metro 2033 - Last Light - Exodus
Mafia 1-2

illa RPG istiyorsan Witcher 1-2, Dragon's Dogma Dark Arisen, Dragon Age oynayabilirsin.

Bana göre hikayesi sağlam ve tavsiye ettiğim oyunlar;

Bioshock Infinite
Dishonored 1-2
Spec Ops The Line
Black Ops 1-2
The Elder Scrolls V Skyrim (+DLC)
Metro 2033 - Last Light - Exodus
Mafia 1-2

illa RPG istiyorsan Witcher 1-2, Dragon's Dogma Dark Arisen, Dragon Age oynayabilirsin.
Metre mafia bioshock dishonored Blackops spec opsları oynadım. Farcry 3 e başladım muhteşem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı