Witcher 3 Triss Gemi olayı

Görünüş açısından konuştum. Yennefer'da kişilik yok zaten :).

Haklısınız. Zevkler ve renkler tartışılamaz. Ama benim fikrim görünüş açısından da Triss'in iyi olması. Yennefer'ın gözleri mavi(mavi diye benzetiyorum tam mavi değil biliyorum)olmasa kimse bakmaz bence. Belki de ben Witcher 2'yi çok oynadığım için kafama bu fikir kazınmıştır :)

Eğer sizin için sorun olacaksa ve üstüne çok ilerlemediyseniz, Triss'in Novigrad'dan ayrıldığı göreve dönüp benimle kal seçeneğini seçebilirsiniz. Blood&Wine DLC'sini etkiliyor bu arada.
Keşke o göreve gidebilsem ancak üzerinden birkaç yan görev geçti ve kayıt yuvalarında gözükmüyor. Yapabileceğim bir şey varsa denemek isterim.

Triss Corvo Bianco'ya mı geliyor?
Hikayenin belirli kısmı hakkında spoiler içermektedir.
Evet, Blood&Wine DLC'sini bitirdiğimizde eğer Triss ile devam etmeyi seçip Yen ile aramızı kötü tutarsak Corvo Bianco'ya geliyor onunla yaşamaya başlıyoruz DLC sonunda. Ancak tam tersi olursa Yen geliyor. Ha ben ikisini de severim derseniz malum sahne yaşanıp tekmeyi basıyorlar size, Corvo Bianco'ya da sadece Ciri geliyor.

Hikayenin belirli kısmı hakkında spoiler içermektedir.
Evet, Blood&Wine DLC'sini bitirdiğimizde eğer Triss ile devam etmeyi seçip Yen ile aramızı kötü tutarsak Corvo Bianco'ya geliyor onunla yaşamaya başlıyoruz DLC sonunda. Ancak tam tersi olursa Yen geliyor. Ha ben ikisini de severim derseniz malum sahne yaşanıp tekmeyi basıyorlar size, Corvo Bianco'ya da sadece Ciri geliyor.
Eğer Ciri kraliçe olduysa veya kötü bir sonla bitirdiyseniz Ciri yerine de Dandelion geliyor :D. Kurtulamıyoruz adamdan.

Arkadaşlar biraz araştırdım ve sanırım tek yol ''Now or Never'' görevine başlamadan önceye ait bir save dosyası bulmak. Birkaç forumda buldum ancak linkler çok eski, erişim sağlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı