Sürprizbozan Witcher 3 Triss mi Yennefer mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whoismyeternity

Centipat
İnternetten araştırdım fakat çok kararsız kaldım. Bazıları Yennefer diyor bazıları Triss. Yennefer ya da Triss aldatıyor mu? Aldatan kimse onu seçmeyeceğim. Teşekkürler.

Tip yok bir şey yok, egoya da gelemem. Triss'in saçı da güzel, öbür şeylerde de maşallahı var. Kusura bakmayın ama Triss.
Triss sadece tatlı, ayrıca Yennefer'ın da saçları güzel. Triss ile tüm gün sevişmekten başka bir şey yapamazsın ama Yennefer dişli bir kadın, her işi yapar.

İnternetten araştırdım fakat çok kararsız kaldım. Bazıları Yennefer diyor bazıları Triss. Yennefer ya da Triss aldatıyor mu? Aldatan kimse onu seçmeyeceğim. Teşekkürler.
Oyunda aldatma durumu yok. Kitaplarda aldatma olayı var ama o işler çok karışık dostum. Senin de kaçamakların var Yennefer in de. Inişler çıkışlar var ilişkilerinde. Komplike durumlar

Hocam Yennefer cinci sayesinde bize aşık oluyormuş büyüyü bozunca Yennefer bizi sevmeye devam ediyormuş doğru mu?

"Son dilek" görevinde eğer büyü bozuldu derseniz ilişkiniz bitiyor. Fakat büyünün bozulmadığını, hala sevdiğinizi söylerseniz Yennefer ile ilişki yaşamaya devam ediyorsunuz.

Cin ile savaşıyorsunuz bu arada.

Hocam Yennefer cinci sayesinde bize aşık oluyormuş büyüyü bozunca Yennefer bizi sevmeye devam ediyormuş doğru mu?
Aynen işte dostum sen kitaplarin hikayesine bakmissin. Yennefer a bizim Geralt istemeden bir büyü yapıyor. Yennefer hep bunun gerçek aşk mı yoksa büyüden mi ibaret olduğunu ögrenmenin peşinde. Kimseye bağlanmak da ona gore bişey değil. Yennefer 100 civarı Geralt 90 yaşında sanırsam.

"Son dilek" görevinde eğer büyü bozuldu derseniz ilişkiniz bitiyor. Fakat büyünün bozulmadığını, hala sevdiğinizi söylerseniz Yennefer ile ilişki yaşamaya devam ediyorsunuz.

Cin ile savaşıyorsunuz bu arada.

Hocam bir ölüm kalım meselesinde Triss'le gizlenme yerinde buluşunca isteğe göre ilişkiye girdim diyelim çok yaşa kral görevinde de Yennefer'le ilişkiye girmiştim böyle olunca ikisi de ayrılmaz değil mi benden. Triss'le ilişkiye girersem daha sonra hep Triss'i seçmem gerekecek böyle olunca da değil mi?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı