whoismyeternity
Centipat
İnternetten araştırdım fakat çok kararsız kaldım. Bazıları Yennefer diyor bazıları Triss. Yennefer ya da Triss aldatıyor mu? Aldatan kimse onu seçmeyeceğim. Teşekkürler.
Triss görevlerinizi bitirdiniz mi peki? Yan görevler dahil.
Bir ölüm kalım meselesini bitirmedim.
Triss sadece tatlı, ayrıca Yennefer'ın da saçları güzel. Triss ile tüm gün sevişmekten başka bir şey yapamazsın ama Yennefer dişli bir kadın, her işi yapar.Tip yok bir şey yok, egoya da gelemem. Triss'in saçı da güzel, öbür şeylerde de maşallahı var. Kusura bakmayın ama Triss.
Yennefer dişli bir kadın, her işi yapar.
Oyunda aldatma durumu yok. Kitaplarda aldatma olayı var ama o işler çok karışık dostum. Senin de kaçamakların var Yennefer in de. Inişler çıkışlar var ilişkilerinde. Komplike durumlarİnternetten araştırdım fakat çok kararsız kaldım. Bazıları Yennefer diyor bazıları Triss. Yennefer ya da Triss aldatıyor mu? Aldatan kimse onu seçmeyeceğim. Teşekkürler.
Anladım. Siz hangi karakteri seçmeyi düşünüyorsunuz? Önemli romantizm görevlerini tamamlamamışsınız daha.
Hocam Yennefer cinci sayesinde bize aşık oluyormuş büyüyü bozunca Yennefer bizi sevmeye devam ediyormuş doğru mu?
Bir de Triss'e bakın isterseniz? Bildiğiniz ''UwU Girl'', su istesen getirmez.Her işi yapar derken? Kölesi Geralt'a yaptırır her şeyi.
Aynen işte dostum sen kitaplarin hikayesine bakmissin. Yennefer a bizim Geralt istemeden bir büyü yapıyor. Yennefer hep bunun gerçek aşk mı yoksa büyüden mi ibaret olduğunu ögrenmenin peşinde. Kimseye bağlanmak da ona gore bişey değil. Yennefer 100 civarı Geralt 90 yaşında sanırsam.Hocam Yennefer cinci sayesinde bize aşık oluyormuş büyüyü bozunca Yennefer bizi sevmeye devam ediyormuş doğru mu?
"Son dilek" görevinde eğer büyü bozuldu derseniz ilişkiniz bitiyor. Fakat büyünün bozulmadığını, hala sevdiğinizi söylerseniz Yennefer ile ilişki yaşamaya devam ediyorsunuz.
Cin ile savaşıyorsunuz bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.