removefact(q309_triss_lover)
, removefact(q309_triss_stayed)
, addfact(sq202_yen_girlfriend)
, addfact(q208_yen_lover)
komutlarını,removefact(sq202_yen_girlfriend)
, removefact(q208_yen_lover)
, addfact(q309_triss_lover)
, addfact(q309_triss_stayed)
komutlarını girin.Deniz feneri falan olmadı.
O zaman dediğim gibi, Triss'le ilişkiniz var sayılmıyor. Yen'e istediğiniz gibi yanlayabilirsiniz. @can2883Triss gemiyle gitti.
Sonrasında "Seviyom, he." diyaloğunu seçmedikçe bi' şey olmuyor hocam, sizin de dediğiniz gibi. KS, deyip demediğini belirtmemiş, yazdım o yüzden. @WlixeTriss'e kalmasını söyledikten sonra o malum olaylar yaşanıyor zaten, sonuna kadar gidilirse tabii...
Deniz feneri olmadı.En son deniz feneri sahnesini yaşadıysanız olur. Yaşamadıysanız olmaz.
Kendim hiç işim düşmedi ama internette şöyle bi' mevzu anlatılıyordu, bakabilirsiniz isterseniz.
Skellige'de Yennefer'le alakalı kısımlara gelmediyseniz Yen'le alakalı komutları girmeseniz de olur herhalde. O zaman halledeceksiniz çünkü. Yine de garantiye almak isterseniz ileride Yen'e de yazdıktan sonra deneyebilirsiniz...The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...
Yennefer'ı istiyorsanız sırasıylaremovefact(q309_triss_lover)
,removefact(q309_triss_stayed)
,addfact(sq202_yen_girlfriend)
,addfact(q208_yen_lover)
komutlarını,
Triss'i istiyorsanızremovefact(sq202_yen_girlfriend)
,removefact(q208_yen_lover)
,addfact(q309_triss_lover)
,addfact(q309_triss_stayed)
komutlarını girin.
Triss'e kalmasını söyledikten sonra o malum olaylar yaşanıyor zaten, sonuna kadar gidilirse tabii...En son deniz feneri sahnesini yaşadıysanız olur. Yaşamadıysanız olmaz.
Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin muhabbeti olur.
Yen ile devam etme şansım yok mu?Triss'e kalmasını söyledikten sonra o malum olaylar yaşanıyor zaten, sonuna kadar gidilirse tabii...
Triss gemiyle gitti.En sonda Triss, kalmayı seçtiyse ve deniz feneri sahnesini yaşadıysanız sıkıntı olur. Dönüp gittiyse, sahne vs. olmadıysa bi' şey de olmaz.
Kendim hiç işim düşmedi ama internette şöyle bi' mevzu anlatılıyordu, bakabilirsiniz isterseniz.
Skellige'de Yennefer'le alakalı kısımlara gelmediyseniz Yen'le alakalı komutları girmeseniz de olur herhalde. O zaman halledeceksiniz çünkü. Yine de garantiye almak isterseniz ileride Yen'e de yazdıktan sonra deneyebilirsiniz...The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...
,addfact(q208_yen_lover)
komutlarını,
komutlarını girin.
O zaman dediğim gibi, Triss'le ilişkiniz var sayılmıyor. Yen'e istediğiniz gibi yanlayabilirsiniz. @can2883
Tamamdır.En sonda Triss, kalmayı seçtiyse ve deniz feneri sahnesini yaşadıysanız sıkıntı olur. Dönüp gittiyse, sahne vs. olmadıysa bi' şey de olmaz.
,addfact(q208_yen_lover)
komutlarını,
komutlarını girin.
O zaman dediğim gibi, Triss'le ilişkiniz var sayılmıyor. Yen'e istediğiniz gibi yanlayabilirsiniz. @can2883
Aynen öyle, sonuna kadar gitmemiş şükür.Sonrasında "Seviyom, he." diyaloğunu seçmedikçe bi' şey olmuyor hocam. KS, deyip demediğini belirtmemiş, yazdım o yüzden. @Wlixe
Edebilirsin.Yen ile devam etme şansım yok mu?
Hocam peki Yennefer ile mi ilerleyeyim Triss mi? Çok kararsızım.Aynen öyle, sonuna kadar gitmemiş şükür.
Edebilirsin.
Kesinlikle Yennefer. Ben ağır Yennefer'cıyım.Hocam peki Yennefer ile mi ilerleyeyim Triss mi? Çok kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.