Witcher 3 tüm sonlar

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te benim sonum:
Geralt cadıyı öldürüp Ciri'nin madalyonunu alıyor ve oturuyor daha sonra içeriye garkolanlar vs. giriyor geralt ölüyor galiba ve bu kötü son mu? Ve başka nasıl sonlar var? Biri beni aydınlatabilir mı lütfen? Ve DLC'ler ile hikaye devam ediyor mu? Bir sorum daha olacak tüm sonlarda Ciri kayıp oluyor mu?
Tüm sonları oynayıp bitiren varsa ve bana anlatabilirse soruların cevaplarını minettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
destekledim git dedim öldü. Bence daha farklıdır.

Oyunun sonlarından ziyade dlc lerin sonlarida baya iyi bu arada.

Destekledim git dedim öldü. Bence daha farklıdır.

İlla onunla alakası yok ya.
Mezarlık a girmek istiyordu galiba senin gelmeni istiyor orada gitmen lazım.
Mesela babası ile tanıştığında sana para verdiğinde almaman lazım o zaman daha farklı bir son oluyor. Sadece oyunun sonunda yaptığınız tercihler sonuna etki etmiyor diye biliyorum.

Benim yaptığım seçimlerle ilgili de olabilir ama emhyr yanına gitmeden kaydetmiştim. Parayı alırsam ölüyordu almazsam ölmüyordu diye hatırlıyorum. Birkaç tane daha tetikleyici var kötü sonu ona göre iyi ya da kötü son oluyor.

Oyunu ilk kez bitirdim ve en güzel sonu yaptım sanırım. Yennefer ve Geralt, sakin bir yere yerleşiyor. Ciri, Witcher oluyor. Temerya bağımsız oluyor. YouTube'dan diğer sonları izledim ve ne kadar adil ne kadar güzel oynadığımı fark ettim. Çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…