Witcher 3 tüm sonlar

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te benim sonum:
Geralt cadıyı öldürüp Ciri'nin madalyonunu alıyor ve oturuyor daha sonra içeriye garkolanlar vs. giriyor geralt ölüyor galiba ve bu kötü son mu? Ve başka nasıl sonlar var? Biri beni aydınlatabilir mı lütfen? Ve DLC'ler ile hikaye devam ediyor mu? Bir sorum daha olacak tüm sonlarda Ciri kayıp oluyor mu?
Tüm sonları oynayıp bitiren varsa ve bana anlatabilirse soruların cevaplarını minettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu en az 5 defa bitirdim 3 kez Ciri hayatta kaldı ve bir Witcher oldu. 2 kez de sizin gördüğünüz son gibi, Ciri öldü. Oyunun sonunda Ciri ile konuşmanıza göre oyun sonuçlanıyor. Eğer Ciri'yi destekler, o portala girmesine izin verirseniz ölmüyor ve kurtuluyor, ama gitme, kal derseniz geri dönemiyor.
destekledim git dedim öldü. Bence daha farklıdır.

Destekledim git dedim öldü. Bence daha farklıdır.

İlla onunla alakası yok ya.
Mezarlık a girmek istiyordu galiba senin gelmeni istiyor orada gitmen lazım.
Mesela babası ile tanıştığında sana para verdiğinde almaman lazım o zaman daha farklı bir son oluyor. Sadece oyunun sonunda yaptığınız tercihler sonuna etki etmiyor diye biliyorum.

Benim yaptığım seçimlerle ilgili de olabilir ama emhyr yanına gitmeden kaydetmiştim. Parayı alırsam ölüyordu almazsam ölmüyordu diye hatırlıyorum. Birkaç tane daha tetikleyici var kötü sonu ona göre iyi ya da kötü son oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı