Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Witcher 3 Ultra ayarlarda bu grafikleri veriyor. Düzgün grafik ayarlarını bilen biri hangi ayarları yapmam gerektiğini söylebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Arkadaşlar Witcher 3 Ultra ayarlarda bu grafikleri veriyor. Düzgün grafik ayarlarını bilen biri hangi ayarları yapmam gerektiğini söylebilir mi?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Nisan 2021 #2 Kenar yumuşatma açık mı? Artı 0 Eksi
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 8 Nisan 2021 #3 Keskinlik ayarını bir tık kısabilirsiniz hocam, görüntüyü bozuyor yüksekte iken. Artı 0 Eksi
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.921 Makaleler 2 Çözümler 9 8 Nisan 2021 #4 Bu şey değil mi en*yinin birinden 5 TL'ye Witcher 3 aldım. Sadece Ultra grafiklerde mi yaşıyorsun yoksa diğer grafiklerde de benzer durum var mı? Artı -6 Eksi
Bu şey değil mi en*yinin birinden 5 TL'ye Witcher 3 aldım. Sadece Ultra grafiklerde mi yaşıyorsun yoksa diğer grafiklerde de benzer durum var mı?
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.269 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Nisan 2021 #5 Keskinliği kısınca düzelmişti bende. Artı 0 Eksi
Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 Eğer ekran kartın Nvidia ise GeForge Experience üzerinden otomatik ayar yaptır, ben orada bulunan ayarlarla oynuyorum ve oldukça düzgün. Artı -3 Eksi
Eğer ekran kartın Nvidia ise GeForge Experience üzerinden otomatik ayar yaptır, ben orada bulunan ayarlarla oynuyorum ve oldukça düzgün.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 8 Nisan 2021 #7 AMD veya NVIDIA ekran kartın varsa denetim masalarından keskinleştirmeyi kapat ve Witcher içinden de keskinleştirmeyi kapat. Artı 0 Eksi
AMD veya NVIDIA ekran kartın varsa denetim masalarından keskinleştirmeyi kapat ve Witcher içinden de keskinleştirmeyi kapat.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 8 Nisan 2021 #8 Tam olarak neyden şikayetçisin? Bulanıklıktan mı? Keskinlikten mi? Görselden pek anlayamadım. Artı 0 Eksi
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 8 Nisan 2021 #9 Köşe kararması ayarı da açık sanırım, onu kapatın isterseniz. Gereksiz bir ayar. Keskinleştirme ayarını düşürdüğünüzde veya kapattığınızda sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Görseller bu şekilde. Sürprizbozan: Keskinleştirme Kapalı Sürprizbozan: Keskinleştirme Düşük Sürprizbozan: Keskinleştirme Yüksek Son düzenleme: 8 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Köşe kararması ayarı da açık sanırım, onu kapatın isterseniz. Gereksiz bir ayar. Keskinleştirme ayarını düşürdüğünüzde veya kapattığınızda sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Görseller bu şekilde. Sürprizbozan: Keskinleştirme Kapalı Sürprizbozan: Keskinleştirme Düşük Sürprizbozan: Keskinleştirme Yüksek
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #10 hile kodlayan hacker dedi: Bu şey değil mi en*yinin birinden 5 TL'ye Witcher 3 aldım. Sadece Ultra grafiklerde mi yaşıyorsun yoksa diğer grafiklerde de benzer durum var mı? Genişletmek için tıkla... Kankam oyun orjinal steamden aldım. The G.O.A.T dedi: Kenar yumuşatma açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık. Lyrinx dedi: Tam olarak neyden şikayetçisin? Bulanıklıktan mı? Keskinlikten mi? Görselden pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çizgi film gibi geliyor. Artı 0 Eksi
hile kodlayan hacker dedi: Bu şey değil mi en*yinin birinden 5 TL'ye Witcher 3 aldım. Sadece Ultra grafiklerde mi yaşıyorsun yoksa diğer grafiklerde de benzer durum var mı? Genişletmek için tıkla... Kankam oyun orjinal steamden aldım. The G.O.A.T dedi: Kenar yumuşatma açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık. Lyrinx dedi: Tam olarak neyden şikayetçisin? Bulanıklıktan mı? Keskinlikten mi? Görselden pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çizgi film gibi geliyor.