Witcher 3 Ultra ayarlarda kötü grafik veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

evcil

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 oyununda uzaktaki nesneler özellikle ağaçlar olmak üzere birçok nesne oyun içi ayarlar Ultra'da olmasına rağmen kötü görünüyor.
Monitörle bir alakası olabilir mi bu durumun?

Hangi donanımı değiştirirse değiştirsin çözüm bulamayıp, evin elektrik tesisatını baştan yaptıran bile vardı sanırım.

Ekran kartı sağlam ve sabit duruyor mu slotta? Vidalarla iyi tutturulmuş durumda mı kasaya?

RX 590 ile bende aynı sorundan şikayetçiyim. Yani öyle bir sorunki NVIDIA'nın mühendisleri bile cevap veremiyor. Zamanında (2016) Amerika'dan topladığım GTX 950 sistem de hala bu sorunu bende yaşıyorum. O zamanlar GeForce destek sayfası vardı bu konu ile ilgili de 228 sayfa makale tabii ki. Ama çözülebildi mi? Hayır.
Bu sorun AMD, NVIDIA fark etmeksizin ortaya çıkıyor.

Katılıyorum, niye bu soruna bir çözüm bulmuyorlar kısmına gelince çünkü oyun oynayan büyük bir kısım FPS iyiyse gerisinin bir önemi yok kafasında, defalarca yerli yabancı forumlarda bu konuyu açtım, NVIDIA forumda açtım, hep saçma sapan çözümler, ya da gerçekten bu sorunu yaşamayan oyundaki bir ayarı ya da NVIDIA denetim masasından bir ayarı değiştirip, bu sorunu yaşadığını zannedenler, şu ayarı değiştirdim sorunum düzeldi dediğinden dolayı, biz asıl mağdurların yaşadığı sorun hep bizden kaynaklı olarak görülüyor. Bak yine efkarlandım akşam akşam.

Hangi donanımı değiştirirse değiştirsin çözüm bulamayıp, evin elektrik tesisatını baştan yaptıran bile vardı sanırım.
Ben o kişilere güvenmiyorum açıkçası. Bu sorunun güç kaynağından olabileceği hususunda büyük şüphelerim var.

Ekran kartı sağlam ve sabit duruyor mu slotta? Vidalarla iyi tutturulmuş durumda mı kasaya?
O kadar taktım bu konuyu , sırf bunu denemek için bilgisayarı toplayıp farklı bir yere götürdüm :D Yanımda arkadaş aynı çözünürlük aynı ayalar hiç tırtıklanma vs yok ama bende var , birde işin ilginç tarafı 5 aydır böyle bir sorunum yoktu , bir anda başladı ve nedenini bir türlü bulamadım , bulamadık. Tek beklentim Recep beyin bu sorunu yaşayan bir sistemi alıp incelemesi , evet arkadaşlar bu bir sorundur demesi , ve bu sorun şundan bundan kaynaklıdır demesi .

Birde bunun virüs tabanlı olduğunu varsayanlar var. He, adamların işi gücü yok senin oyununu bozacak. Zaten zararlı yazılım geliştiricileri para kazanmak veya kişinin fidye vermesini sağlamak amaçlı bu yazılımları yazıyorlar. -Ki Kaspersky Internet Security lisanslı kullanmaktayım. Güvenli modda tam tarama dahi yaptım. Yetmedi BIOS güncelledim gene yetmedi Kaspersky Rescue Disk ISO'ya yazdım USB'den tam tarama yaptım. Yok bu sorun güç kaynağı ile ilgili.

Ben o kişilere güvenmiyorum açıkçası. Bu sorunun güç kaynağından olabileceği hususunda büyük şüphelerim var.
Değil kardeşim , aynı senin gibi düşündüğümden gittim paraya kıydım güzel bi kesintisiz güç kaynağı aldım , sorun yine devam ediyor. Az önce denediğim çözümler deli muamelesi görmemek için denenebilir çözümlerdi ,
Bu sorunu kafaya takarak denediğim çözümler ,
Modem değiştirmek , tüm internet kablolarını değiştirmek, akım korumalı priz kullanmak , bilgisayarı farklı bir yerde denemek , 4k tvye bağlayıp denemek , kısacası bu sorunu yaşayıp bu sorunu bir şekilde çözenlerin yalan dahi olsa tüm denediği çözümleri denedim , ama değişen bir şey yok.

Değil kardeşim , aynı senin gibi düşündüğümden gittim paraya kıydım güzel bi kesintisiz güç kaynağı aldım , sorun yine devam ediyor. Az önce denediğim çözümler deli muamelesi görmemek için denenebilir çözümlerdi ,
Bu sorunu kafaya takarak denediğim çözümler ,
Modem değiştirmek , tüm internet kablolarını değiştirmek, akım korumalı priz kullanmak , bilgisayarı farklı bir yerde denemek , 4k tvye bağlayıp denemek , kısacası bu sorunu yaşayıp bu sorunu bir şekilde çözenlerin yalan dahi olsa tüm denediği çözümleri denedim , ama değişen bir şey yok.
4K TV'de de mi bu sorunu yaşıyorsun? Bu nasıl bir saçmalık böyle. Acaba biz mi abartıyoruz normal olan bu mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı