Witcher 3 Ultra ayarlarda kötü grafik veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

evcil

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 oyununda uzaktaki nesneler özellikle ağaçlar olmak üzere birçok nesne oyun içi ayarlar Ultra'da olmasına rağmen kötü görünüyor.
Monitörle bir alakası olabilir mi bu durumun?

Aynen 4k LG tvye sahibim , taktım yine sorunlar devam etti .
Hayır abartmıyoruz , çünkü iki ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu .
@Recep Baltaş gibi uzman kişilerce bu donanımlar incelenmedikçe bu sorun çözülemeyecek anlaşılan. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı absürd bir durum bu.
Aynen 4k LG tvye sahibim , taktım yine sorunlar devam etti .
Hayır abartmıyoruz , çünkü iki ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu .
Bu arada güç kaynağınız ne idi? Ve tam yükte GPU ve CPU sıcaklıklarınız kaçlarda?

Son düzenleme:
@Recep Baltaş gibi uzman kişilerce bu donanımlar incelenmedikçe bu sorun çözülemeyecek anlaşılan. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı absürd bir durum bu.

Bu arada güç kaynağınız ne idi? Ve tam yükte GPU ve CPU sıcaklıklarınız kaçlarda?
Güç kaynağım x power 650+ idi
Cooler Master MWE 650w 80+ oldu ,
GPU sıcaklığı strix serisi olduğundan herhalde , ekstra bir teste tabi tutmadım , ama bugüne kadar hiç bir oyunda 65 derece üstü görmedim , bu konuda çok bilgili olmadığımdan çekirdek hızı falan tam testini yapamam diye , bir pc uzmanına getirdim hiç bir sorunu yok kartın dedi.
İşlemci içinde bir sıcaklık sorunu olmadığını söyledi.

@VenomSnake @SametDursun @RX 560 Tİ @pc.mitoloji neye güldünüz anlamadım. Oyunda Ağaç yaprakları, çimenler ve otların grafikleri güzel değil. Sadece ben söylemiyorum bunu görsele bakarsanız sağdaki otlar 2 boyutlu gibi duruyor. Oyunu oynamadınız sanırım.

images-4.jpeg

İşte sıkıntı da bu şu an ayarlar Ultra'da 2K'ya alınca da çok bir değişiklik olmuyor
Ve bu durum sadece Witcher 3 için geçerli değil. Çoğu açık dünya oyununda uzaktaki grafikler yüzünden oyun oynama zevki kalmadı.
2 k monitorcdesteklemese lazim yani sen ister 2 k ya al ister 4 kua monitor 1080 p ise 1080 p gorursun

Artı -2 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı