Witcher 3 Ultra ayarlarda kötü grafik veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

evcil

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 oyununda uzaktaki nesneler özellikle ağaçlar olmak üzere birçok nesne oyun içi ayarlar Ultra'da olmasına rağmen kötü görünüyor.
Monitörle bir alakası olabilir mi bu durumun?

Aynı sorun bende de var sadece bu oyunda değil tüm oyunlarda mevcut , ne yaptı isem düzeltemedim bir anda başladı ; forumda aratırsan Anti Alaising sorunu diye birden çok konu bulursun 3 aydır bununla uğraşıyorum denediklerim ;
Format atmak
Eski sürücüleri denemek DDU ile kaldırıp,
Monitör değiştirmek,
Nvdia tüm ayarları bıkmadan usanmadan tek tek denemek,
DSR ile çözünürlüğü artırınca bir nebze olsun geçiyor ama oda fps kaybına neden oluyor ;
Oyun içinden tüm ayarları da tek tek denedim ,
Bu konudan müzdarip kişilerin kurduğu bir discord sunucuna denk geldim, yaklaşık 800 kişi hala bir çözüm bulamadılar.
Hatta forumdaki bir konuda Recep BALTAŞ bizzat bu sorunu yaşayan bir kullanıcıyı ofise davet edip bu sorunu inceleyeceğini söylemişti , malum pandemi yüzünden oda askıda kaldı.

RX 590 ile bende aynı sorundan şikayetçiyim. Yani öyle bir sorunki nVIDIA'nın mühendisleri bile cevap veremiyor. Zamanında (2016) Amerika'dan topladığım GTX 950 sistem de hala bu sorunu bende yaşıyorum. O zamanlar GeForce destek sayfası vardı bu konu ile ilgili de 228 sayfa makale tabii ki. Ama çözülebildi mi? Hayır.
Bu sorun AMD, Nvidia fark etmeksizin ortaya çıkıyor.
Oyun esnasında GPU ve CPU sıcaklıklarınız tam yükte nasıldı? Güç kaynağınız nedir? Coil Whine sorununuz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı