Ciri ile çok iyi oynanır, ben oynarken çok eğleniyorum. Biraz daha özellik getirdikleri taktirde muhteşem olur Combat.
Ama sıkıntılı taraf bana göre hikaye. İleri zamanları anlatsalar, 3. oyunun sonları ile pek uyumlu olmuyor. Çocukluk yıllarını anlatsalar, Witcher adı ile örtüşmüyor. Ama illa Ciri olacaksa Sıçan Örgütü(yanlış hatırlıyor olabilirim) yıllarında olmasını tercih ederim. Leo Bonhart gibi önemli karakterleri görmüş oluyoruz ve zevkli bir hikaye olabilir. Leo Bonhart, her ne kadar karaktersizin önde gideni olsa da seviyorum ya
Letho'yu görmek aşırı isterim gerçekten, ama böyle bir şey imkansız gibi bir şey maalesef. Hele hele Letho'nun 3. oyunda o kadar küçük bir yeri var ki. 2 tane görev, 3-5 tane diyalog ekleyip bırakmışlar adamı. Adamın okulu, hikayesi, gücü, 2. oyundaki ağırlığı vs. tamamen kaybolmuş. Önem vermiyorlar maalesef Letho'ya. Efsane bir hikayesi var ama işte.
Ben Geralt'ın devam edeceğini düşünüyorum. Doğal olarak kitaptan ayrı bir şekilde tabii. Hikaye olarak çok uzun yıllar sonrasını işleyebilir, hem Yen veya Triss'in sonunu seçebilirsek, yani CP 2077 gibi oyuna 2 farklı başlangıç ile başlasak çok iyi olur. Ama Vesemir'de güzel olur. Geralt ve diğerlerinin küçükken öğrenim gördüğü Tabya'nın hikayesini çok merak ediyorum.
Ama ben yeni bir Witcher oyununda Kurt Okulu'nu değil, başka okulun Witcher'ını yönetmek istiyorum.