Witcher 3 Velen görevlerinden sonraki save dosyası önerisi

Bir yandan da Geralt’a üzülüyorum, devasa bir hikayeye sahip olan Geralt of Rivia’nın olayı bitti. Nasıl olabilir anlayamıyorum, daha çok yaşlı bile değil kendisi. En azından 1 oyunu veya 2-3 tane daha büyük ek paketi olsaydı.
3 oyun bence gayet yeterli, tabii sadece Witcher 3'u oynayanlar için değil. Ve evet bir witcher'a göre bile orta yaşta Geralt.

Olabilir hocam, ama ben doyamıyorum bu evrene :D Keşfettikçe keşfedesim geliyor. Bir iki büyük ek paket daha görmek isterdim gerçekten. Şu an hikaye biraz erken kesilmiş gibi geldi bana.
Aynen, Witcher oyun evreninin tüm olayı Vahşi Av mı? Onun haricinde bir tek Salamandra ve Kral Katili hikayesi var.

Aynen, witcher oyun evreninin tüm olayı Vahşi Av mı? Onun haricinde bir tek salamandra ve kral katili hikayesi var.
Daha çok hikaye çıkar evrenden, ama CDPR Geralt ile yapmak istemedi nedense. Zerikanya, Ofier, Kovir gibi bilinmeyen daha çok yer var. Bir de bunlar sadece küçük örnekler. Evren düşündüğümüzden çok daha büyük.

Daha çok hikaye çıkar evrenden, ama CDPR Geralt ile yapmak istemedi nedense. Zerikanya, Ofier, Kovir gibi bilinmeyen daha çok yer var. Bir de bunlar sadece küçük örnekler. Evren düşündüğümüzden çok daha büyük.
Witcher 4 çıkarsa orada yan karakter olarak görmek isterim Geralt'ı, bir canavar kontratı sırasında ormanda karşılaşmamız ve aramızda geçen küçük bir muhabbet olabilir. Tabii hangi karakteri yöneteceğimiz de var, çok alakasız bir karakter ise Geralt'ı hiç göremeyiz sanıyorum.

Witcher 4 çıkarsa orada yan karakter olarak görmek isterim Geralt'ı, bir canavar kontratı sırasında ormanda karşılaşmamız ve aramızda geçen küçük bir muhabbet olabilir. Tabii hangi karakteri yöneteceğimiz de var, çok alakasız bir karakter ise Geralt'ı hiç göremeyiz sanıyorum.
Kaer Morhen savaşı sonrası Eskel bana göre en iyi seçenek yeni Witcher oyunu için. Daha iyisini düşünemiyorum, üstelik tanıdık karakterler ile yakın olduğu için hikaye geliştirilmesi de kolay olur. Witcher 3 kaydına göre Triss veya Yennefer’i Geralt ile beraberken ziyaret ettiğinizi düşünsenize hocam. Hayal gibi :D

Ciri ile çok iyi oynanır, ben oynarken çok eğleniyorum. Biraz daha özellik getirdikleri taktirde muhteşem olur Combat.

Ama sıkıntılı taraf bana göre hikaye. İleri zamanları anlatsalar, 3. oyunun sonları ile pek uyumlu olmuyor. Çocukluk yıllarını anlatsalar, Witcher adı ile örtüşmüyor. Ama illa Ciri olacaksa Sıçan Örgütü yıllarında olmasını tercih ederim. Leo Bonhart gibi önemli karakterleri görmüş oluyoruz ve zevkli bir hikaye olabilir. Leo Bonhart, her ne kadar karaktersizin önde gideni olsa da seviyorum ya :)

Letho'yu görmek aşırı isterim gerçekten, ama böyle bir şey imkansız gibi maalesef. Hele hele Letho'nun 3. oyunda o kadar küçük bir yeri var ki. 2 tane görev, 3-5 tane diyalog ekleyip bırakmışlar adamı. Adamın okulu, hikayesi, gücü, 2. oyundaki ağırlığı vs. tamamen kaybolmuş. Önem vermiyorlar maalesef Letho'ya. Efsane bir hikayesi var ama işte.

Ben Geralt'ın devam edeceğini düşünüyorum. Doğal olarak kitaptan ayrı bir şekilde tabii. Hikaye olarak çok uzun yıllar sonrasını işleyebilir, hem Yen veya Triss'in sonunu seçebilirsek, yani CP 2077 gibi oyuna 2-3 farklı başlangıç ile başlasak çok iyi olur. Ama Vesemir'de güzel olur. Geralt ve diğerlerinin küçükken öğrenim gördüğü Tabya'nın hikayesini çok merak ediyorum.

Ama ben yeni bir Witcher oyununda Kurt Okulu'nu değil, başka okulun Witcher'ını yönetmek istiyorum.

Son düzenleme:
Witcher 3'ü çok severim, ancak Velen'den ve oradaki kanlı baron görevi hariç tüm görevlerden nefret ederim. Aynı şekilde orada yaşayan kimseyi de sevmem, hele ki aynı yeri 6 kere falan oynayınca insan bunalıyor. Velen ve öncesindeki tüm görevler en iyi şekilde bitirilmiş ve novigrad şehrine ayak basılmamış bir Save dosyası var mı elinizde?

Aynı şekilde Save'yi oynayan kişi oyunu adam akıllı oynadıysa sevinirim, oyunu açtığım zaman çapulcu teçhizatları giymiş ve Level'i düşük bir Geralt ile karşılaşmak istemiyorum. Çok kötü olmasın yeter, yan görevler ve kontratlar ile toparlarım ben.

Ek olarak, bende Hearts of Stone ve Blood and Wine, üstüne üstlük bedava tüm DLC'ler ve ortalama 35 tane mod yüklü. Save dosyasının bunlarla uyumlu olması gerek.

Ayriyeten Witcher 2 kayıtlarının açık olması, ve orada da en iyi seçeneklerin seçilmesi gerek. Biliyorum çok şey istedim ama umarım bulunabilir :)

@strigoi, sende vardır belki böyle bir Save.

Şöyle bir Save buldum, adam iyi oynamış sanırım. Görsellerden gördüğüm kadarıyla griffin teçhizatı falan kasmış, ancak oyunun menüsü eski. Yani ilk sürüm falan olmalı, acaba Steam'deki son sürümü destekler mi?

Bende nefret ediyorum New Game korkum velen bu kadar iğrenç bir yer yok iğreniyorum kanlı barondanda karısındanda kızındanda.

Ciri ile çok iyi oynanır, ben oynarken çok eğleniyorum. Biraz daha özellik getirdikleri taktirde muhteşem olur Combat.

Ama sıkıntılı taraf bana göre hikaye. İleri zamanları anlatsalar, 3. oyunun sonları ile pek uyumlu olmuyor. Çocukluk yıllarını anlatsalar, Witcher adı ile örtüşmüyor. Ama illa Ciri olacaksa Sıçan Örgütü(yanlış hatırlıyor olabilirim) yıllarında olmasını tercih ederim. Leo Bonhart gibi önemli karakterleri görmüş oluyoruz ve zevkli bir hikaye olabilir. Leo Bonhart, her ne kadar karaktersizin önde gideni olsa da seviyorum ya :)

Letho'yu görmek aşırı isterim gerçekten, ama böyle bir şey imkansız gibi bir şey maalesef. Hele hele Letho'nun 3. oyunda o kadar küçük bir yeri var ki. 2 tane görev, 3-5 tane diyalog ekleyip bırakmışlar adamı. Adamın okulu, hikayesi, gücü, 2. oyundaki ağırlığı vs. tamamen kaybolmuş. Önem vermiyorlar maalesef Letho'ya. Efsane bir hikayesi var ama işte.

Ben Geralt'ın devam edeceğini düşünüyorum. Doğal olarak kitaptan ayrı bir şekilde tabii. Hikaye olarak çok uzun yıllar sonrasını işleyebilir, hem Yen veya Triss'in sonunu seçebilirsek, yani CP 2077 gibi oyuna 2 farklı başlangıç ile başlasak çok iyi olur. Ama Vesemir'de güzel olur. Geralt ve diğerlerinin küçükken öğrenim gördüğü Tabya'nın hikayesini çok merak ediyorum.

Ama ben yeni bir Witcher oyununda Kurt Okulu'nu değil, başka okulun Witcher'ını yönetmek istiyorum.
Mantikor okulu çok gizemli, benim hoşuma gidiyor. Onlardan birini kontrol etmek zevkli olurdu açıkcası, nasıl eğitildiklerini veya savaş stillerini merak ediyorum. Bonhart Ciri’den dayak yiyip ağırlığını kaybetti benim için, ne kadar sarhoş dövüşmüş olsa da 15 yaşında olan bir kıza da kaybetmezsin be :D

Karakteri biz tasarlarız muhtemelen, CP'da sınırsız bir build seçeneği sundular. Bundan dönüp sabit bir Witcher'ı yönetmemizi istemezler yeni Witcher oyununda.
TES gibi özgür bırakacaklarını düşünüyorum, hatta ırkları da eklerler karakter tasarlama ekranına. Kurt adam veya Vampir olabilmek gibi seçeneklerde olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı