Hellblazer Aku
Hectopat
Daha fazla
The Elder Scrolls'da ise Elder Scrolları kullandığımız tek oyun Skyrim. Sınıf seçiminde Witcher'da bulunur diye düşünüyorum. Gidip katılabileceğimiz bir Faction olur. Geraltın hikayesi bittiğinden dolayı oyuncuyu sınırlandırmazlar. Ve yeni bir Witcher'ı yönettirecek olsalar ister istemez hep Geralt'la karşılaştırılacak.TES ile çok farklı evrenler ama bunlar. Witcher adlı oyunda Vampir olma seçeneği bana çok mantıklı gelmiyor mesela. Ama karakter yaratma ekranı olabilir.
Geralt karşısında şansı olmaz yine de. Sonuçta White Wolf bu, kendi türü tarafından bile korkulan bir efsunger. Seasons of Storms kitabında Kedi Okulundan bir efsunger Geralt ile dövüşmekten korkup kaçıyordu diye hatırlıyorum.İşte ben de hocam. Karakter yaratmak istemiyorum, yapılmış bir karakteri yönetmek istiyorum ama nasıl bir şey yapacaklar bilmiyorum.
Leo Bonhart, 3 madalyonu da öldürdüğü Witcher'lardan aldığını iddia ediyor. Ama aşırı yetenekli bir ödül avcısı Bonhart. Ciri'yi de ilk başta öttürüyor ama sonra kendisi öttürülüyor o ayrı meseleÖldürdükleri Witcher'lar nasıldır bilinmez ama Bonhart abartıldığı kadar profesyonel birisi.
Geralt haşat eder Bonhart'ı zaten hocam. Ama böyle daha düşük Witcher'lar Bonhart'a yem olmuş olabilir. Geralt'ın adam ettiği kimler vardır kimlerGeralt karşısında şansı olmaz yine de. Sonuçta White Wolf bu, kendi türü tarafından bile korkulan bir efsunger. Seasons of Storms kitabında Kedi Okulundan bir efsunger Geralt ile dövüşmekten korkup kaçıyordu diye hatırlıyorum.
Ben de öyleyim, çoğu kişinin aksine kendi oluşturduğum karaktere bağlanamıyorum.Ben karakter yaratmaktansa evren içerisinde önceden olan bir kişiyi kontrol etmeyi istiyorum açıkcası. Daha hoş oluyor bence.
Enis Kirazoğlu'nun da dediği gibi, illaki başka bir witcherı yöneteceğiz diye bir kural yok. Şövalye olabilir, sahire vesaire olabilir.Ve yeni bir Witcher'ı yönettirecek olsalar ister istemez hep Geralt'la karşılaştırılacak.
Vay beGeralt karşısında şansı olmaz yine de. Sonuçta White Wolf bu, kendi türü tarafından bile korkulan bir efsunger. Seasons of Storms kitabında Kedi Okulundan bir efsunger Geralt ile dövüşmekten korkup kaçıyordu diye hatırlıyorum.
Bu konudaki arkadaşlar hariç 2-3 kişi daha çıkar diye düşünüyorum. Açabilirsin, tartışırız beraber, güzel olabilir ama büyük bir ilgi olmaz bence.Ben de öyleyim, çoğu kişinin aksine kendi oluşturduğum karaktere bağlanamıyorum.
Enis Kirazoğlu'nun da dediği gibi, illaki başka bir witcherı yöneteceğiz diye bir kural yok. Şövalye olabilir, sahire vesaire olabilir.
@Hellblazer Aku, @strigoi ve @Stebph bu arada, bu witcher oyun ve lore muhabbetleri çok geniş ve sarıyor. Acaba böyle bir konu açsam ilgi görür mü
Ben de öyle düşünmüştüm, pek witcher fanı yok forumda. Ancak Game Over isimli bir arkadaş Yennefer vs Triss konusu açmıştı ve 300 mesaj almıştı konuBu konudaki arkadaşlar hariç 2-3 kişi daha çıkar diye düşünüyorum. Açabilirsin, güzel olabilir ama büyük bir ilgi olmaz bence.
Çok iyi konuydu yalnız o, muhabbet çok sarmıştıBen de öyle düşünmüştüm, pek witcher fanı yok forumda. Ancak Game Over isimli bir arkadaş Yennefer vs Triss konusu açmıştı ve 300 mesaj almıştı konu
Açabilirsiniz hocam, ama etiketlemeyi unutmayın, yoksa gözümden kaçabiliyor arada. Farewell of the White Wolf konusunu da kaçırmıştım zamanında
Gizli witcher hayranları olabilir, yarın sizi etiketleyip şansımı deneyeceğim. Önden birkaç klasik soru soracağım, sonra aynı bu konuda olduğu gibi muhabbet akar giderÇok iyi konuydu yalnız o, muhabbet çok sarmıştıOrtalama 300 mesaj civarı gelir diye düşünüyorum ben de açacağın konuya. Arada sırada hortlatılabilir, fena olmaz açıkçası.