Witcher 3 vs Skyrim

CarLy John

Centipat
Arkadaşlar, ben aslında Witcher 3 ve Max Payne 3 alacaktım ama; Skyrim Special Edition'da indirime girmişti bugün. Yaz indirimleri akşam başlıyor galiba, elimde çok para yok. Sizce Witcher 3 ve Max Payne 3'mü alayım, Skyrim Special Edition'mu alayım?

Ben Skyrim oynamadım ama Witcher 3'ü severek oynadım. Hani hem RPG hem aksiyon hem de hikaye üstüne üstlük grafik istiyorsan Witcher 3'ü seçmeni tavsiye ederim. Bir de konuya anket eklemen daha yararlı olabilir.
Gözüm kapalı Skyrim. Skyrim bitmez. Modlamaya girmedim bile. Pişman olmazsın.
Witcher gayet güzel bir seri ama 1 ve 2 oynamanı yada videolarını izlemeni öneririm. Max payne'i listeden at.
Neden Max Payne'yi listeden atsın ki ben beğendim güzel oyundu.

Ben Skyrim oynamadım ama Witcher 3'ü severek oynadım. Hani hem RPG hem aksiyon hem de hikaye üstüne üstlük grafik istiyorsan Witcher 3'ü seçmeni tavsiye ederim. Bir de konuya anket eklemen daha yararlı olabilir.

Neden Max Payne'yi listeden atsın ki ben beğendim güzel oyundu.
Arkadaşın parası olmadığı için daha iyi tatmin olacağı bir oyun önermek istediğim için listeden attım. Skyrim 1000+ saat oynarsın ve sıkılmazsın. Witcher'da mükemmel bir deneyim verir. O sebeplen söyledim yani. Alındıysanız çok özür dilerim.

Arkadaşın parası olmadığı için daha iyi tatmin olacağı bir oyun önermek istediğim için listeden attım. Skyrim 1000+ saat oynarsın ve sıkılmazsın. Witcher'da mükemmel bir deneyim verir. O sebeplen söyledim yani. Alındıysanız çok özür dilerim.
Alınmadım ama hani nedense Max Payne 3'e karşı bir ön yargı var onun sebebini anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı