Witcher 3 XP'nin buga girdiği nasıl anlaşılır?

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'te 27 levelim 28 olmam icin 2000 XP lazim bu XP'nin 900 tanesini topladim. Ama görevlerde bana genllikle en az 20 XP verir ama bu sefer 2 XP verdi dedim herhalde görevle alakali 4-5 tane daha görev yapti ya 2 ya da 5 XP verdi ben böyle level atlayamam. Yardim edin bug falan mi oldu oyunu mu boydum yoksa duzeltilebilecek bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız görevlerle aranızdaki seviye farkı ne kadar? Görevin seviyesiyle sizin seviyeniz arasındaki fark eski nesil (1.32 - 1.31) sürümde 6, yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümde 10'dan fazlaysa bu görev(ler)den normalde verdikleri EXP'nin sadece %5'ini alabiliyorsunuz.

Belki sizde de öyle olmuştur.

Son düzenleme:
Yaptığınız görevlerle aranızdaki seviye farkı ne kadar? Görevin seviyesiyle sizin seviyeniz arasındaki fark eski nesil (1.32 - 1.31) sürümde 6, yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümde 10'dan fazlaysa bu görev(ler)den normalde verdikleri EXP'nin sadece %5'ini alabiliyorsunuz.

Belki sizde de öyle olmuştur.

Evet simdi hatirladim eskiden yapmadigim görevleri tamamlamak icin geri dönmüstüm arada 10 15 seviye fark vardi teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı