Bende bir Emma Stone beklerdim de tek tanınmış oyuncu Henry Cavill, galiba Netflix bütün bütçesini ona yatırdıBryce Dallas Howard varken gereksizdi.
Bende bir Emma Stone beklerdim de tek tanınmış oyuncu Henry Cavill, galiba Netflix bütün bütçesini ona yatırdıBryce Dallas Howard varken gereksizdi.
Hocam bir de bunu gösterin.Hocam ablama da sordum oda barbara dedi. Barbara ile yarışacak bir kişi yok şu an.
Adamlarda para kalmamış sanki. Messi'yi almışlar ama takım PTT 1. lig gibiBende bir Emma Stone beklerdim de tek tanınmış oyuncu Henry Cavill, galiba Netflix bütün bütçesini ona yatırdı![]()
Hocam bir de bunu gösterin. Eki Görüntüle 772763
Peki Eskel ile Lambert'ı gördünüz mü hocam. Onlarda bir alakasız, Netflix gözü kapalı seçiyor sanırsam aktörlerini.Adamlarda para kalmamış sanki. Messi'yi almışlar ama takım PTT 1. lig gibi![]()
Bu kim hocam tiktokçuya benziyor?Hocam bir de bunu gösterin. Eki Görüntüle 772763
Bu kim hocam tiktokçuya benziyor?
Yok hocam bakmadım hiç. İkinci sezonda olacaklarını biliyorum ama denk gelmedim. Bir bakayım.Peki Eskel ile Lambert'ı gördünüz mü hocam. Onlarda bir alakasız, Netflix gözü kapalı seçiyor sanırsam aktörlerini.
Elimde daha bir sürü var, istersen paylaşabilirim...Bu resimleri hiç görmemiştim paylaştığın için teşekkürler gerçekten hoşuma gitti biraz hayal kırıklığı oldu aslında ama![]()
Adamlarda para kalmamış sanki. Messi'yi almışlar ama takım PTT 1. lig gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.