Witcher 3 zamanla kendine bağlar mı?

Seztan

Hectopat
Merhaba, indirimde iken almıştım oyunu. Ama 1 2 saat oynadım çok sarmadı gibi saldım. İlerki süreçte tatmin eder mi? Devam etmeli miyim?

Merhaba, indirimde iken almıştım oyunu. Ama 1 2 saat oynadım çok sarmadı gibi saldım. İlerki süreçte tatmin eder mi? Devam etmeli miyim?
Türle çok aranız yoksa ve önceki oyunları oynamadıysanız sarmayabilir. Kendinize güveniyorsanız bir şans verin.

Şahsen ben 1-2 saat oynadıktan sonra sıkılıp iade etmiştim, 10-15 gün sonra tekrar satın alıp oynadım hemde neredeyse 170 saat.

Çok ta beğendiğim bir tür sayılmaz hele RPG sistemini bu tarz oyunlarda hiç hoş karşılamam ama Witcher başta baysa bile yavaş yavaş açıldığı ve çeşitlendiği için hikayesi de kendinde tuttukça bırakılmaz bir hale geliyor. (Tabi oyunlarla ilgili her konuda kendi oyunummuş gibi savunduğum Dishonored'un yanından bile geçemez )

44 Saat oynadım ve ana hikayeyi bitirdim 4. ya da 5. denememde oyuna ısındım alışkın değilseniz bu tarza başta sarmaz ama daha sonra inanılmaz zevk veriyor

İlk haritadayım. İlk işim bütün yan görevleri yapmak oldu. Şu anda ana hikayeyi bitirip, ikinci kısma geçmek üzereyim. Çok fazla tecrübesi olmayan birisi olarak artı ve eksikleri ile gözlemleyebildiğim kadar yazayım.

Edit: İlk bölüm bitti.

Eksiler;
Yan görevler aşırı fazla.
At sırtında koşmaktan bir tarafların ağrıyor.
Ana hikayeden sık sık kopmak durumunda kalıyorsun.
Diyaloglar bazen sıkıcı olabiliyor.

Artılar;
Oyunun atmosferi çok iyi.
Dinamikler çok iyi.
Müzikleri efsane.
Karakter gelişimi, item al-sat olayı iyi.
Diğer oyunlarda en sinir olduğum şey, sen koşarken yan karakterlerin yavaş yavaş yürümesiydi. Resmen oyunu baltalıyordu. Witcher 3'te seninle birlikte yan karakterler de koşmaya başlıyor. Yapay zekası sağlam kısacası.

Dosya Ekleri

• The Witcher 3 Screenshot 2020.04.04 - 22.06.38.04.png
    641,8 KB · Görüntüleme: 42
  • The Witcher 3 Screenshot 2020.04.04 - 22.35.55.44.png
    617,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…