Katılmıyorum. Oyuna başlamadan önce 1 ve 2 nin hikayesini araştırdım. Wiki'sini uzun saatler okudum ve evren ile ilgili bolca bilgi edindim (witcher george kanalından). Oyuna 100 saat gömdüm ve yakında modlayarak bir defa oynayacağım.Sarması için önce kitaplarını okumalısın, sonra serinin ilk iki oyununu bitirmelisin, en son 3. oyuna başlamalısın. Anca o zaman sarar.
İlk haritadayım. İlk işim bütün yan görevleri yapmak oldu. Şu anda ana hikayeyi bitirip, ikinci kısma geçmek üzereyim. Çok fazla tecrübesi olmayan birisi olarak artı ve eksikleri ile gözlemleyebildiğim kadar yazayım.
Edit: İlk bölüm bitti.
Eksiler;
Yan görevler aşırı fazla.
At sırtında koşmaktan bir tarafların ağrıyor.
Ana hikayeden sık sık kopmak durumunda kalıyorsun.
Diyaloglar bazen sıkıcı olabiliyor.
Artılar;
Oyunun atmosferi çok iyi.
Dinamikler çok iyi.
Müzikleri efsane.
Karakter gelişimi, item al-sat olayı iyi.
Diğer oyunlarda en sinir olduğum şey, sen koşarken yan karakterlerin yavaş yavaş yürümesiydi. Resmen oyunu baltalıyordu. Witcher 3'te seninle birlikte yan karakterler de koşmaya başlıyor. Yapay zekası sağlam kısacası.
O bahsettiğiniz yamayı nerden bulabilirim?Yan görevlerinden şikayet edilecek en son oyundur witcher 3. Witcher 3'ün yan görevlerinin başka oyunlarda ana görev yapıyolar.
Diyalogların sıkıcı olmasına gelince; esmi yamayla oynarsan sıkıcı gelebilir çünkü resmi yama kütük gibi. Gönüllü fersah fersah iyi.
Konuyu kirletmek istemezdim ama bir şeyi merak ettim. Attığınız SS'te GPU ve GPU fan değerlerini yanyana sıralamışsınız. Açınca hepsi alt alta çıkıyor. Siz nasıl yanyana sıraladınız acaba? "Grup adını yaz" demesek bile alt alta çıkıyor.İlk haritadayım. İlk işim bütün yan görevleri yapmak oldu. Şu anda ana hikayeyi bitirip, ikinci kısma geçmek üzereyim. Çok fazla tecrübesi olmayan birisi olarak artı ve eksikleri ile gözlemleyebildiğim kadar yazayım.
Edit: İlk bölüm bitti.![]()
Eksiler;
Yan görevler aşırı fazla.
At sırtında koşmaktan bir tarafların ağrıyor.
Ana hikayeden sık sık kopmak durumunda kalıyorsun.
Diyaloglar bazen sıkıcı olabiliyor.
Artılar;
Oyunun atmosferi çok iyi.
Dinamikler çok iyi.
Müzikleri efsane.
Karakter gelişimi, item al-sat olayı iyi.
Diğer oyunlarda en sinir olduğum şey, sen koşarken yan karakterlerin yavaş yavaş yürümesiydi. Resmen oyunu baltalıyordu. Witcher 3'te seninle birlikte yan karakterler de koşmaya başlıyor. Yapay zekası sağlam kısacası.
O bahsettiğiniz yamayı nereden bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.