Witcher 3'de en iyi yiyecekleri nasıl bulurum?

Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3'ün ana hikayesini ve hos DLC'sini bitirdim. Baw DLC sindeyim hatta. Fakat hala öğrenemediğim bir şey var. Ya ben hiç yiyecek kullanmıyorum ama bendeki yiyecekler ve hanlardaki yiyecekler hep 10-15 can yeniliyor. Yok mu şöyle 80-90 can yenileyen yiyecekler? Nasıl alabilirim?

Yeni nesil güncellemesinin getirdiği 4.0 sürümü itibariyle oyundaki yemeklerin can yenileme özellikleri (bence) gereksiz nerflendi. Yeni nesil öncesi (1.31 - 1.32) sürümlerde 50 veya 80 can yenileyen yemekler, yeni nesilde artık sadece 10 veya 15 can yeniliyor.

Yemeklerin yerine ya Kırlangıç ve/veya Ak Raffard Özü iksirlerini kullanmayı tercih edin. Ya da yeteneklerde Genel ağacındaki Gurme yeteneğini açıp boş bi' yetenek slotuna yerleştirin, yediğiniz - içtiğiniz herhangi bi' şey 20 dk. can yenileme versin.

Yemek olarak alabileceğiniz en iyi şey, eğer oyunda o kadar ilerlerseniz, Hearts of Stone DLC'si sonunda vereceğiniz karara bağlı olarak Horn of Plenty olur. Sınırsız kullanabiliyorsunuz ve can yenilemesi eski nesilde olduğu gibi bırakıldığı için yeni nesil açısından oyunun en iyi yemeği.

Kaçırdıysanız yapabileceğiniz pek bi' şey yok. İsterseniz (ve sizin için hile gibi hissettirmeyecekse) komut konsolunu kullanarak yine de envanterinize eklemeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı