Witcher 3'e neden tekrar başlanmalı?

RResul

Centipat
Arkadaşlar, withcer 3'e tekrar başlamam için bana neden söyleyin. Bazı sıkıntılarım var. Witcher'a başlıyayım dedim, 1 ve 2'ye baktım, kötü oyunlar. İşte Witcher 1'in oynanış kötü, Withcer 2'ye baktım, hatta satın alıp indirdim. Optimizasyon çöp. Neyse, 1 ve 2'nin hikayesini okudum, izledim. Withcer 3'e başladım, sarmadı, sildim. Halen kütüphanemde duruyor oyun. Sizce tekrar başlamalı mıyım? Hani 1 ve 2'nin hikayesini izledim, 3'te fazla bir şey anlamadım. Şu adam kimdi vs. evet dediğim gibi.
Bana adam akıllı bir neden söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 saat süre geçirdim ilk oynayışta DLC dahil. Bugünlerde yeniden bir başlama isteğim var fakat biraz daha hasret çekmem lazım galiba. İlk kez oynayacaksan eğer ilk 3-4 saat sabret ve hikayenin rayına girmesini bekle. Çünkü ilk saatler hem oyunun mekaniklerini öğretiyor hem de hikayeye bir girizgah oluşturuyor. Sabret ve hayatının en güzel saatlerine hazır ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı