Oyunda ki kafanda kalan soruları yanıtlıyor (bence).Kitap ile oyunun pek alakası yok.
Oyunda ki kafanda kalan soruları yanıtlıyor (bence).Kitap ile oyunun pek alakası yok.
Aynen öyle yapıyor bence deOyunda ki kafanda kalan soruları yanıtlıyor (bence).
Teşekkürler efendimİlk 3 kitabı okudum, tüm seriyi oynadım. Kesinlikle almaya değer. Oyunda arada bir değindiği hikayeleri anlatıyor kitaplarda mesela Geralt'ın Yen'le tanışması.
Hayır çakışmıyor. Benzer replikler ve yerler olsa da %90 farklı. Ayrıca Oyun bittiğinde bir boşluğa düşmüştüm fakat kitap bittiğinde kitabı daha çok beğendim.Çoğu filmi ve oyunu olan kitapları (Metro serisi, vs, vs,) okudum ve oynadım. Demek istediğim Kitap ile oyun fazla çakışıyor mu? Çakışmasını fazla istemem açıkçası. Metro mesela oyunla neredeyse alakası yoktu gibi.
Teşekkürler efendimAlın diyorsunuz yani. En yakın zamanda alacağım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hepinize
![]()
Gölgelerin Efendiside güzel evet.Arkadaş can atmayı, sabırsızlıkla beklemek anlamında kullanmış sanırım.
Soruya gelince de, bizzat okumadım ancak kitapların oyun ve filmlerden daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Bence alıp okumalısın.
Bu seriye benzer olarak da mutlaka "Gölgelerin Efendisi" serisini okumalısın.
Arkadaş can atmayı, sabırsızlıkla beklemek anlamında kullanmış sanırım.
Soruya gelince de, bizzat okumadım ancak kitapların oyun ve filmlerden daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Bence alıp okumalısın.
Bu seriye benzer olarak da mutlaka "Gölgelerin Efendisi" serisini okumalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.