Witcher Dörtlü Kitap Seti Alınır mı?

Çoğu filmi ve oyunu olan kitapları (Metro serisi, vs, vs,) okudum ve oynadım. Demek istediğim Kitap ile oyun fazla çakışıyor mu? Çakışmasını fazla istemem açıkçası. Metro mesela oyunla neredeyse alakası yoktu gibi.
İlk 3 kitabı okudum, tüm seriyi oynadım. Kesinlikle almaya değer. Oyunda arada bir değindiği hikayeleri anlatıyor kitaplarda mesela Geralt'ın Yen'le tanışması.
Teşekkürler efendim :) Alın diyorsunuz yani. En yakın zamanda alacağım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hepinize :)

Çoğu filmi ve oyunu olan kitapları (Metro serisi, vs, vs,) okudum ve oynadım. Demek istediğim Kitap ile oyun fazla çakışıyor mu? Çakışmasını fazla istemem açıkçası. Metro mesela oyunla neredeyse alakası yoktu gibi.

Teşekkürler efendim :) Alın diyorsunuz yani. En yakın zamanda alacağım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hepinize :)
Hayır çakışmıyor. Benzer replikler ve yerler olsa da %90 farklı. Ayrıca Oyun bittiğinde bir boşluğa düşmüştüm fakat kitap bittiğinde kitabı daha çok beğendim.

Arkadaş can atmayı, sabırsızlıkla beklemek anlamında kullanmış sanırım. :)

Soruya gelince de, bizzat okumadım ancak kitapların oyun ve filmlerden daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Bence alıp okumalısın.
Bu seriye benzer olarak da mutlaka "Gölgelerin Efendisi" serisini okumalısın.
Gölgelerin Efendiside güzel evet.

Arkadaş can atmayı, sabırsızlıkla beklemek anlamında kullanmış sanırım. :)

Soruya gelince de, bizzat okumadım ancak kitapların oyun ve filmlerden daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Bence alıp okumalısın.
Bu seriye benzer olarak da mutlaka "Gölgelerin Efendisi" serisini okumalısın.

John Flanagan biraz Witcher Evreninden esinlenmiş gibi geldi bana.. Müthiş bir seriydi :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı