Witcher Evreninin Hikayesi için Kaynak Önerisi

1. ve 2. Oyunun hikayesini basit ve etkili bir şekilde anlatmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar Witcher oyunlarına sahibim fakat seriye 3. oyunla başlamak istiyorum. Malum, ilk oyunun oynanışı çok eski olduğu için pek indiresim gelmiyor. 1. ve 2. oyunların geniş özetini anlatan site veya video varsa söyler misiniz?
Oyunların kaynağı olan Andrzej Sapkowski’nin 7 kitaplık Witcher serisini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
0F133DBD-4711-431C-B121-E271E2327FA1.jpeg

AF030AD6-7EBE-4C50-97A8-DEF613D2ED44.jpeg

@Rulingthehun kitaplarla oyunların hikayesi eş zamanlı ve aynı değil. Kitapları okuyarak sadece o evrene dair bilgi edinebilir.

1. oyun oynanmayabilir (kontrolleri gereksiz uğraştırıcı) ancak 2. oyun bence oynanmalı. 3. oyundaki birkaç olayın temeli burada atılıyor çünkü. Bu arada spoiler vermek istemiyorum. Ben bitirdikten sonra bu videolara bakmıştım iyice anlamak için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı