Gimmly97
Hectopat
Daha fazla
Hocam teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için. Oyun çok büyük çaplı olmayacak zaten. Öyle bir oyuna kalkışacak ne zamanım var ne bütçem. Oyunun 1 hafta içerisinde demosunu geliştirip tekrar sizlerin beğenisine sunmayı planlıyorum. İlk etapta oyun bitene kadar itch.io ve gamemonetize gibi sitelerde bulunacak. Devamında oyun bir kitleye sahip olursa oyun adına bir website açmayı planladım. Dediğim son raddeye kadar gelirsek oyuna sürekli yeni bölümler eklemeyi planlıyorum ayrıca gwent gibi bir kart oyununu da sitemize eklemeyi düşünüyorum. Hadi hayırlısı diyelim artık. Bir aksilik çıkmazsa bir kaç hafta içinde demo için açtığım konuyu görürsünüz diye düşünüyorum.Ben hiç oyun yapmadım. O yüzden işin teknik tarafıyla alakalı yorum yapamam. Sadece hikayesi hakkında konuşabilirim. Fakat tek kişi yapacağın için çok büyük çaplı bir iş yapmanı önermem. Yani oyun bir hikaye barındırmamalı ki iş yükün artmasın. Daha basit olmalı ve arena mantığı olabilir. Witcher 2'de böyle bir mod vardı zaten. Geralt'ı yöneterek oyundaki yaratıklar ile savaşıyorduk.
Tabii ki hocam böyle bir isteğiniz varsa eklerim oyuna.Allah kolaylık versin hocam. Aklıma gelen tek şey gamepad desteği olursa şahane olur.