Witcher kitap serisi alınır mı?

Tutkuu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kaporta,Ticaret
Merhaba arkadaşlar, şu an elimde Witcher'ın ilk kitabı olan "Son Dilek" kitabı var. Yarısına kadar okudum ve eğlenceli fakat anlamsız geliyor çünkü birbirinin arasında bağlantı olmaması garip geliyor. Witcher evrenine ilgim var. Birinden ilk kitap dışında bütün seriyi 800 TL'ye alabilme şansım var. Sizce ısınabilir miyim kitaplara?

Hocam seriyi 2-3 hafta önce bitirdim, benim için bir şaheser açıkçası. Kitabin anlamsız gelmesi okudukça geçecek hocam o yönde bir kuşkunuz olmasın, evreni özellikle karakterleri çok ilgi çekici bir kitap serisi, okumanızı şiddetle tavsiye ederim. (kitaplardan sonra bir de oyunları oynarsanız inanılmaz keyifli olur.)(hocam ayrıca bütün seri 800 ucuz açıkcası bence kaçırmayın.)

Merhaba arkadaşlar, şu an elimde Witcher'ın ilk kitabı olan "Son Dilek" kitabı var. Yarısına kadar okudum ve eğlenceli fakat anlamsız geliyor çünkü birbirinin arasında bağlantı olmaması garip geliyor. Witcher evrenine ilgim var. Birinden ilk kitap dışında bütün seriyi 800 TL'ye alabilme şansım var. Sizce ısınabilir miyim kitaplara?

Eğer bütçen el veriyorsa ve kitaplar temizse alabilirsin. Bende 7 kitap kutulu set var, Drizzt'ten fırsat gelmedi daha.

Hocam seriyi 2-3 hafta önce bitirdim, benim için bir şaheser açıkçası. Kitabin anlamsız gelmesi okudukça geçecek hocam o yönde bir kuşkunuz olmasın, evreni özellikle karakterleri çok ilgi çekici bir kitap serisi, okumanızı şiddetle tavsiye ederim. (kitaplardan sonra bir de oyunları oynarsanız inanılmaz keyifli olur.)(hocam ayrıca bütün seri 800 ucuz açıkçası bence kaçırmayın.)

Witcher 3 2 kere bitirdim yarın 2. oyuna başlayacağım.

Son dilek aslında kısa hikaye antolojisi. O yüzden hikayelerin aralarında bağlantı yok. Romanlar Elflerin Kanı ile başlıyor. Isınıp ısınımaz mısın biz nerden bilelim?

Witcher 3 2 kere bitirdim yarın 2. oyuna başlayacağım.
Hocam sizin yerinizde olsam kesinlikle kitapları bitirdikten sonra oyuna başlardım, çünkü ozaman karakterlere olan bakış açınız inanılmaz değişecektir(benim için öyle oldu şahsen) yine siz bilirsiniz ama bilseydim oyunlara hiç başlamadan kitapları okurdum.

Bence bir fırsat verilebilir. Oyunu da kitabı da şaheser, oyununu da oynamanızı tavsiye ederim.

Hocam sizin yerinizde olsam kesinlikle kitapları bitirdikten sonra oyuna başlardım, çünkü o zaman karakterlere olan bakış açınız inanılmaz değişecektir(benim için öyle oldu şahsen) yine siz bilirsiniz ama bilseydim oyunlara hiç başlamadan kitapları okurdum.

Tamamdır oyle yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı