Witcher serisine 3'ten başlanır mı?

Teknolojik112

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
2.016
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam indirimlerinden Witcher 3 aldım ama hikayeyi anlayamayıp zevk alamamaktan korkuyorum. İlla kronojik bir sıra ile mi oynamak lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben direkt 3'ten başladım ama oyunda bir kaç saat geçirince taşlar yerine oturmaya başlıyor. 3'ü bitirdikten sonra şimdi 1'e başladım. Biraz ters oldu benimkisi.
 
Ikinin mekanikleri cok kotu degil kendini oynatiyor ki ben eski oyunlari pek oynayabilen birisi degilim. Ilk oyun kutuk gibi kaliyor tabi onun da hikayesini okuyup oyle ikinci oyuna gecmistim. Bence ikinci oyuna bir bak derim gayet de oynaniyor. Ikinci oyunun save dosyasini ucuncu oyuna aktarip orada verdigin kararlari etkileyebiliyorsun.
 
Hikaye olarak sıkıntı çekmezsin de mekanik olarak çekebilirsin. Steam de en uygun oyunlardan witcher serisi. Bence hepsini al serinin. İlk oyundan başla. Baktın oynanmaz gibi - ki ilk oyun baya eskimiş kalıyor oynanış açısından - internetten öğrenirsin veya remake i geliyor gelince oynarsın.
 
Bende 3'ten başladım. Youtube üzerinden hikayeyi öğrenseniz bile yeter.
 
Ben 3'ten başladım bazı sahneler vardı bu adam ne anlatıyor dediğim oysaki önceki oyunlarda yaşanan hatıralardan bahsediyormuş meğer bu aralar 1'den 3 tekrar başlamayı planlıyorum.
 
Mutlaka ama mutlaka ilk 2 oyunun özetini izle zaten toplam 10-15 dakikanı alacak sonra uçsuz bucaksız bir evrene dalacaksın RPG türüne önyargın veya baygınlığın falan yoksa seve seve oynarsın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı