Withcer 2 Kasma Sorunu - Steam Sürümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başıktan bakınca çok saçma geldiğinin farkındayım ancak benim sistemimden iyi arkadaşlarında oyunda kasma yaşadığını gördüm forumlarda. Ben oyunu steamden orjinal aldım crack falan yoktur. Şuan son patchini indiriyorum. Bilen varsa bir cevap versin lütfen.

Sistemim :

• İntel Dual-Core E5200
  • ATI HD4850 1GB 266 BIT
  • 4GB RAM WİN-7 32BIT

- - - Güncellendi - - -

Hatta patch'i yaptım oyun açılmıyor şuan. Çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Windows 8 kullanın yahu 64 bit olsa neyse 32 bit kullanıyorsun.

Neyse gelelim sorununa aynı oyun bende'de var ve bitirdim oyunu. Böyle bir hata almadım oyunun uyumluluk kısmından Windows 7 seçeneğini seçip dener misin?

Arkadaşım ben çok rahat oynuyordum. Bu sorun patch yaptıktan sonra oldu. Dediğini yaptım olmadı onuda söleyim.

Teşekkür ederim, hemen deniyorum.

- - - Güncellendi - - -

Teşekkür ederim, oyun açıldı. Şimdi gelelim asıl konuya, ben bu sistemlerle kasarak oynamam normal mi? Bu tip bir şeyi forumlarda görmüşdüm , sistem iyi olsa bile kasabiliyor.

Teşekkür ederim, hemen deniyorum.

- - - Güncellendi - - -

Teşekkür ederim, oyun açıldı. Şimdi gelelim asıl konuya, ben bu sistemlerle kasarak oynamam normal mi? Bu tip bir şeyi forumlarda görmüşdüm , sistem iyi olsa bile kasabiliyor.

Sisteminiz çok iyi bir sistem değil. O ekran kartı zamanında çok iyi bir karttı. Ama artık miladı doldu denebilir. Yani kasma yaşaman doğal.

Hayır ben birkaç forumda gayet iyi sistemlerde kastığını söeleyen arkadaşlar gördüm. Ayrıca önerilen sistem gereksinimlerinde var HD4850 ekran kartı.

Hayır ben birkaç forumda gayet iyi sistemlerde kastığını söeleyen arkadaşlar gördüm. Ayrıca önerilen sistem gereksinimlerinde var HD4850 ekran kartı.

Dediğim gibi sisteminiz iyi değil. Eski nesil bir sistem. İyi sistemlerde kastığını söyleyen diye kast ettiğiniz sistemleri buraya yazın bakalım. Onlar büyük ihtimal oyunu korsan kullanıyorlar ve güncelleştirmelerini bile yapmıyorlar. Önerilen sistem gereksinimlerinde o kartın yazması, o kart ile mükemmel performansta çalışacağı anlamına da gelmiyor. O kartı zorlayacak pek çok ayar var o oyunun içerisinde.

Bu soruna bu kart ile sahip olan tek siz de değilsiniz. Diğer sitelerden bakındım biraz. Yabancı sitelerden. 1920x1080 gibi çözünürlükte oynamaya çalışıyorsanız eğer, yüksek ayarlarda oynamak elbette o kartı zorlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı