Withcer 2 görev mantığı

Bakın hocam burada mesela ''Mancınık'' ve ''Kaybedene zulüm'' görevleri başarısız olmuş. Bunlar oyunu farklı sona götürüyor mu ?
Eki Görüntüle 946968
Hikayede ilerlediğin için o görevler başarısız olmuş, sonuçta oyun tekdüze bir oyun. Açık dünya oyunu değil.

O görevler hikayeye etki etmiyor, hiçbir sorun yok :)

Evet öyle beni herhangi bir yere gitmemi istemiyor. Demek ki ilerledikçe açılıyor. Son olarak üstte de belirttiğim gibi başarısız olduğum görevler oyunun sonunu etkiliyor değil mi ?
İlerledikçe kendi kendine başarılı olarak sayılacaktı diye hatırlıyorum. Çünkü Letho'nun izini sür gibi bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum o görevin. Letho'yu bulunca yapılmış sayılacaktır diye düşünüyorum.

Hayır, hiçbir başarısız görev oyun sonunu etkilemez. Sadece belli başlı yan görevler oynayışı değiştirebilir. A yolundan gideceğine B yolundan gidersin, ama A yolundan gitmediğin için görev başarısız sayılır gibi. Önemsiz şeyler çoğu.

J tuşuna bastığın zaman, haritada sarı işaret çıkan görevleri yapabilirsin. Şu anda hatırlamıyorum görevlerin isimlerini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı