Withcer evreni

Ben oyunları ve DLC leri sırasıyla oynayıp bitirmiştim. Son iki oyun neyse de ilk oyunun üzerinden çok zaman geçti. Grafikleri sizi tatmin etmeyebilir. Fakat ana hikaye görevlerini yaparak hızlıca bitirebilirsiniz. Ardından 2. Ve 3. Oyunu öneririm. 3. Oyunun DLC lerini mutlaka bitirmelisiniz. Yeni bir oyun havasında.
Dizi çok tırt dı

Kitapları oku. Oyunlar tam kitapların bittiği yerden başlıyor. Dizi ise bir nevi kitabın özeti gibi.

Not: ilk iki kitap kısa hikayelerden oluşuyor. 3.kitaptan sonra asıl romanlaşıyor.

Teşekkür ederim herkese
Kitapları oku. Oyunlar tam kitapların bittiği yerden başlıyor. Dizi ise bir nevi kitabın özeti gibi.

Not: ilk iki kitap kısa hikayelerden oluşuyor. 3.kitaptan sonra asıl romanlaşıyor.

Peki kitap serisi 7 kitaptan mı oluşuyor daha fazlası varmı

Son düzenleme:

Dizinin de hikaye geçişleri Allah'a emanet. Direkt dizi ile başlayanları dumur edecek cinsten. Ben bile ilk izlediğim zaman kafa karışıklığı yaşadım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı