Wix ile websitesi hazırlamayı öğrenmek

Peki ben küçükte olsa bir kazancım olacak bunu vergi dairesine falan bildirmeme gerek var mı?

Siteyi Editörlerle kodluyosunuz Windows Notepad ile bile olur.
Siteyi kodladıktan sonra ücretsiz Hosting + Domain alıyorsunuz siteyi Ftp Üzerinden Upload Ediyosunuz daha sonra siteyi nereden satıcaksanız artık alıcılara Oluşturduğunuz Demo Siteyi atıyorsunuz alıcı siteyi inceliyor hoşuna giderse alıyor siteyi sizden bu işlere 0 dan başlayacaksanız biraz karmaşık gelebilir ama zamanla mantığını kavrayacaksınız
Başarılar.

İlk önce betik dili diye tabir ettiğimiz HTML, CSS öğrenmelisin. Sonra JavaScript programlama diline başlamalısın.

Fakat ben programlamaya yeni başlayacak olan her arkadaşıma ilk önce C dili ile başlamalarını öneriyorum. C ile başlamak bir zorunluluk değildir ama başlanırsa daha iyi olur bence. Diğer dillerin birbirine karşı olan avantajlarını ve dezavantajlarını görme de ve yeni dillerin öğrenilmesini kolaylaştıracağını düşünüyorum.

Back-end kısmında ben genel önerilerin aksine Python programlama dilinin Django framework'ünü öneririm. Django her projeye ait temel kayıt ekleme, silme, düzenleme ve güncelleme fonksiyonlarını bünyesinde barındıran dinamik bir yönetim paneli sağlıyor. Karmaşık veritabanlarından kurtulmak isteyenler için rahat kullanışlı bir web çatısı olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı