WLmouse Beast X alınır mı?

Mehmet2839

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm,
İkinci el WLmouse Beast X buldum, 2700 TL fiyatı var ama yan tuşlarından bir tanesi çalışmıyor. Sıfırının tam fiyatını bulamadım. Sizce alınır mı? Bu olmazsa MAD R modeline bakacağım, yine Wraith de.

Başka tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selamünaleyküm,
İkinci el WLmouse Beast X buldum, 2700 TL fiyatı var ama yan tuşlarından bir tanesi çalışmıyor. Sıfırının tam fiyatını bulamadım. Sizce alınır mı? Bu olmazsa MAD R modeline bakacağım, yine Wraith de.

2700 TL o fare için bedava. Ancak ciddi bir sorunu olabilir.

Yan tusu harici bir problemi olmadigindan yuzde yuz eminseniz her turlu alinir.

Tipi böyle sizde bakın istedi. Herhalde ustjne farklı bir şey takmis.

Yan tusu harici bir problemi olmadigindan yuzde yuz eminseniz her turlu alinir.
Birde fiyatına bakmak istedim ama hep pro Max filan var normal modelini göremedim siz biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-09-22-43-56-54_a73515d2fb65d24db86db4fc19691f7b.jpg
    Screenshot_2025-04-09-22-43-56-54_a73515d2fb65d24db86db4fc19691f7b.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 56
Birde fiyatına bakmak istedim ama hep pro Max filan var normal modelini göremedim siz biliyor musunuz?
Su an sifirini bulamazsiniz ilk versiyonun. Wlmouse kendisi bile destegini cekti. Yeni versiyonlar ciktigi icin onlar satiliyor artik.

Fotoda yanlis gormediysem bir probem yok bu arada. Ilk cikan serinin meshur renklerindendir hatta. Bulunmuyordu o ara cok satildigi icin.

Su an sifirini bulamazsiniz ilk versiyonun. Wlmouse kendisi bile destegini cekti. Yeni versiyonlar ciktigi icin onlar satiliyor artik.

Fotoda yanlis gormediysem bir probem yok bu arada. Ilk cikan serinin meshur renklerindendir hatta. Bulunmuyordu o ara cok satildigi icin.
Bana biraz farklı göründüğü için sormak istedim çok sağol

Tipi böyle sizde bakın istedi. Herhalde ustjne farklı bir şey takmis.

Bir de fiyatına bakmak istedim ama hep Pro Max filan var normal modelini göremedim siz biliyor musunuz?

Normal modeli eski. Şimdi Pro Max falan var. Yani temiz ise alınır gayet güzele benziyor.

Selamünaleyküm,
İkinci el WLmouse Beast X buldum, 2700 TL fiyatı var ama yan tuşlarından bir tanesi çalışmıyor. Sıfırının tam fiyatını bulamadım. Sizce alınır mı? Bu olmazsa mad r modeline bakacağım, yine Wraith de.

Merhaba hocam eğer ki arkadaşlarında dediği gibi başka problemi olmadığına %100 eminseniz, bedava fiyatı yani bende Beast X Pro modeli var birkaç gün oldu elime geçeli gayet güzel ve estetik duruyor. Ve rengi bayağı iyiymiş.

Bana biraz farklı göründüğü için sormak istedim çok sağol
Rica ederiz :) Ayni versiyonun boardzy collab rengini kullaniyorum ben de su an. En ufak bir sikayetim olmadi ilk gunden beri.

Resmi desteklerini cekmeleri de sorun degil bu arada. Mevcut fwler ile hem mouse, hem de dongle gayet stabil calisiyor.

2K polling ratede dahi batarya hizli bitiyor ayrica, onu da hesaba katmakta fayda var. 4K hic denemedim, onda kimbilir nasil hizla bitiyordur dusunemiyorum.

2K polling ratede dahi batarya hizli bitiyor ayrica, onu da hesaba katmakta fayda var. 4K hiç denemedim, onda kimbilir nasıl hizla bitiyordur dusunemiyorum.

Hocam ne kadar sürede bitiyor acaba benim Pro olan modeli pazartesin`den beri elimde fakat hala yarıda şarjı ve 8k, 4K, ve 2K arasında oyuna göre değiştiriyorum çoğunluk 4K diyebilirim günlük 5-6 Saat'den fazla CS oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı