WLmouse Beast X alınır mı?

Hocam ne kadar sürede bitiyor acaba benim Pro olan modeli pazartesin`den beri elimde fakat hala yarıda şarjı ve 8k, 4K, ve 2K arasında oyuna göre değiştiriyorum çoğunluk 4K diyebilirim günlük 5-6 Saat'den fazla CS oynuyorum.
Samimi konusayim hic simdiye kadar acaba ne kadar gidiyor tam sarj ortalama diye merak etmedim. Ne dersem tamamen ezbere konusmus olurum. Sonraki versiyonlarda bu sikintiyi gidermek icin batarya boyutuyla kapasitesini artirmis olabilirler. Bu ilk versiyonda gramaj rekorunu kirarak kendilerinden soz ettirmeyi amacladilar diye dusunuyorum. O yuzden batarya detayi suresinden cok, agirligi goz onune alinarak karar verilmis gibi duruyor.

Letgo'dan cüzdanım güvende ile almayı düşünüyorum sizce güvenilir mi Letgo'dan böyle alma.

Letgo'dan satın alma deneyimim hiç olmadı sahibinden daha çok tercihimdir eğer kullanan ve güvenilirse alınabilir.

Letgo'dan satın alma deneyimim hiç olmadı sahibinden daha çok tercihimdir eğer kullanan ve güvenilirse alınabilir.

Bir arkadasim eğer bir tuşu bozulduysa toksitlenme filan olmuştur dedi sizce öyle bir şey olması muhtemel mıdır?
Yanına gidip deneyip alabilirim neye bakmam gerekir.

Bir arkadasim eğer bir tuşu bozulduysa toksitlenme filan olmuştur dedi sizce öyle bir şey olması muhtemel mıdır?

Olabilir fakat onun için üzerine asitli bir içecek veya oksitlenmesini sağlayacak bir ortamda bulundurulması gerekir eğer oksitlenme olduysa farenin çoğu yerinde kendini belli eder.
Bakman gerek yerler;
Sol ve sağ tuşları.
Orta scroll tuşu.
Magnezyum yapıya sahip olduğu için iç kısmında oksitlenme veya belirli yerlerde olan parlamalar.
Dongle bağlantısı, laptopun varsa iyi olur
Denemekde fayda var.

Olabilir fakat onun için üzerine asitli bir içecek veya oksitlenmesini sağlayacak bir ortamda bulundurulması gerekir eğer oksitlenme olduysa farenin çoğu yerinde kendini belli eder.
Bakman gerek yerler;
Sol ve sağ tuşları.
Orta scroll tuşu.
Magnezyum yapıya sahip olduğu için iç kısmında oksitlenme veya belirli yerlerde olan parlamalar.
Dongle bağlantısı, laptopun varsa iyi olur.
Denemekde fayda var.

Bende düşündüm toksitlenme olsa bir tane yerinde olmaz bir sürü yerinde olur diye düşünüyorum.
Peki tuşlara bakarken neye dikkat etmem lazım oksitlenme olup olmadığını nasıl anlarım?
Bu arada biraz ugrastiriyorum kusura bakma.

Bende düşündüm toksitlenme olsa bir tane yerinde olmaz bir sürü yerinde olur diye düşünüyorum.
Peki tuşlara bakarken neye dikkat etmem lazım oksitlenme olup olmadığını nasıl anlarım?
Bu arada biraz ugrastiriyorum kusura bakma.

Sorun değil yardımcı olmak isterim, tuşlarda oksitkenme olursa tıklama sorunu olabilir ve temassızlık olur bence tam bilgiye sahip değilim o yüzden yanlış bilgi de vermek istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı