Rehber Wolfteam Classic'i VPN ile oynama

Evet arkadaşlar. YouTube'da Wolfteam videoları ile anılarımı hatırlayıp hüzünlenirken karşıma Wolfteam Classic çıktı. Bu Wolfteam Classic, Wolfteam'in orijinal yapımcıları Neosonyx tarafından oyunun geldiği P2W durumu görülmüş ve yapımcı, oyunu Wolfteam Classic olarak P2W'siz yeniden yayınlamaya karar vermiş. Markette vs. sadece görüntüyü değiştiren skin tarzı şeyler var. Oyun Türkiye'den de oynanacakmış fakat Joygame engel çıkarmış. Şu an için Türkiye'den erişim yok ama VPN yoluyla 100 ping civarı rahatça oynayabiliyoruz. Asia 1 server'ları boş ve orayı Türk serverına çevirebilecek potansiyele sahibiz.

Peki oyuna Türkiye'den nasıl girip oynayacağız?

Wolfteam Classic, Türkiye'den nasıl oynanır rehberi:
1. Şu linkten tarayıcımıza Hola VPN uzantısını kuruyoruz: https://chrome.google.com/.../gkojfkhlekighikafcpjkiklfbn...
2. Uzantıyı kurduktan sonra uzantı aracılığıyla Arjantin'e bağlanıyoruz.
3. Bağlantı kurulduktan sonra Steam'e girip ikamet edilen ülkeyi Arjantin seçip yeni üyelik açıyoruz.
4. Daha sonra şu linkten Touch VPN Windows MSI programını kuruyoruz: https://touchvpn.net/platform
5. Yükledikten sonra Windows programı aracılığıyla India server'ına bağlanıyoruz.
6. Bilgisayarımızda yüklü olan Steam'i açıp, yeni üyeliğimizi girdikten sonra Wolfteam Classic'i mağazada aratıp kütüphanemize ekledikten sonra indiriyoruz. İndirme sırasında yükleme hızını arttırmak için VPN'yi kapatabilirsiniz. Fakat yükledikten sonra VPN'yi tekrar açıp Steam'i kapat aç yapmayı unutmayın, yoksa oyunda bu bölgede hizmet dışı uyarısını alırsınız.
9. Oyunumuza giriş yaptıktan sonra server listesinden Asia 1'i seçiyoruz. Asia 1 serverinde çok az kişi oynamakta. Sizin yardımlarınız sayesinde burayı Türk serveri haline getireceğiz.

Not: Herhangi bir sorun ya da yardıma ihtiyacınız olursa yorumlar üzerinden yazabilirsiniz.

Oyun için ID'm: VeteranTurk
Server ise: Asia 1

Oyun içinden aldığım görüntü:

20210415101806_1.jpg
 
Wolfteam Classic diyorlar ama classic zamanından olmayan itemler çok var bence sonradan daha çok ekleyeceklerini düşünüyorum hem Türkiye için getirmemeleri çok saçma Türkiye dışında adam akıllı oynanmıyor ki oyun :D. Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık.
 
Zamanında çok oynanan oyundu ama diğerleri gibi efsane olamadı benim gözümde. Zamanında çok oynardım ancak şu anda baktığımda hala Metin2, K.O. gibi zamanının efsane oyunları gözümde hala efsane ancak Wolfteam'ın çöp olduğunu anladım. O zamanları özlüyorum M2'yi vesaire ancak Wolfteam'ı özlemiyorum.
 
Arkadaşlar 100 kişi gelse server'a herkes aynı saatte giremeyeceği için server boş kalabilir çoğu zaman. Oynamak isteyen arkadaşlar Discord'a gelirse online olduğumuz zamanlar kurt vs. insan kapışabiliriz, nostalji yaparız. Join the Wolfteam Classic Türkiye Discord Server!
Çok teşekkürler hocam, maziye ufak bir bakmanın zamanı gelmişti :) .
Valla hocam. Oyun açıkken şans eseri bir türk geldi. İnsan vs. Kurt kapıştık. Şu oyundaki kurt oynama keyfi başka hiçbir oyunda yok. Yani aslında oyun o kadar eşi benzeri olmayan bir oyun ki başka hangi oyunda kurt yönetebiliyoruz? Özlemişim.
Arkadaşlar en başından beri yanlış server'a giriyormuşum, oyunu oynayan bir sürü insan varmış. Rehber'de belirttiğim VPN'den MEXICO sunucusuna bağlanın. Oyuna girdikten sonra da LATAM 1'i seçin. Oyun gerçekten canlı, aldığım görüntüler:
Adsız2.jpg

Adsız3.jpg
 
Son düzenleme:
Hocam Latama giriş yapamıyorum senin bölgen uyumlu değil v.s diyor nasıl yapabilirim?
Brazil ile steame kayıt oldum sonra vpn den brazile bağlandım ama oynaya basınca steamden hiçbirşey olmuyor sadece sayfa yenileniyor.
Please disconnect from VPNs or proxies and try again. hatası aldım mexico ile steam açmaya çalışınca :(
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı