Wolfteam eski hali

@ZesuN, 11 tane oyuncusu varmış :D Çok bile.
@Glarious0, CS hiçbir zaman bitmedi. Valorant bile CS'yi bitiremedi. Adamlar kendi kendini bitirmeye karar verdi. Counter-Strike 2 ile birçok oyuncu, oyundan soğudu.

Hepimiz illa duymuşuzdur, İnternet cafenin 1 Lira olduğu zamanlar da herkes tarafından oynanan oyun, Her zaman kendi kendime düşünmüşümdür. Acaba eski haline getirseler para hırsından vazgeçip eski oyunculara bir rest yapsalar hala oynanır mı oyun? Bence oynanır, CS2 Valorant'ın önüne geçer bırakan herkes tekrar başlar. Acaba eski haline dönme fırsatı var mı oyunun sizce?

Eskiden sevilen bir oyundu Wolfteam. Zamanla bizlerin zevki değişti o yüzden günümüzde oynarken sıkılıyoruz.

Evet hocam kapatıldı. Çıktığı zaman CS'yi bitirmişti ne kadar güzeldi her yıl daha kötüleştirdiler oyunu, Ateş ve Baruttan sonra oyun çökmeye başladı zaten.

Bence Özel versiyonlar bitirdi oyunu. Taklayla kullananlar insan/kurt maçlarını cıvkını çıkarttı. Ama zamanında az Angela Mao özel versiyon kullanmadım ha.

@Efe Kaya, hatırlıyorum da oyuncuları sürekli para yatırmaya teşvik ediyorlardı. Hatırladığım kampanyalardan birisi, senenin 2010 ya da 2011 olması gerek. O zamanlarda oyuna 240 TL ve üzeri para yatıranlara bedava özel karakter veriyorlardı. Herhalde özel karakterler de o zamanlarda yeni yeni çıkmıştı.

@Efe Kaya, hatırlıyorum da oyuncuları sürekli para yatırmaya teşvik ediyorlardı. Hatırladığım kampanyalardan birisi, senenin 2010 ya da 2011 olması gerek. O zamanlarda oyuna 240 TL ve üzeri para yatıranlara bedava özel karakter veriyorlardı. Herhalde özel karakterler de o zamanlarda yeni yeni çıkmıştı.

O zaman için çokmuş ben hat üzerinden 1TL'ye nakit atıp 1+X kampanyasından kutu alıyordum sürekli. 2022'de eski hesabıma girdiğimde platinyum kutu olsun karakter kutusu, silah kutusu gibi eski tüm kutulardan hala 200-300 tane duruyordu. Sevgililer günü, şans, kurt parası...

@Efe Kaya, asgari ücretin 400-500 TL olduğu zamanlar için çoktu ve şöyle de bir gerçek var: Oyun geliştiricileri hiçbir zaman için paraya doymadı. Normalde, bir oyuna güncelleme geldiğinde oyunun ileriye gitmesi gerekirken Wolfteam, her yeni güncellemede gittikçe gerileşti ve oyuncularını oyundan iyice soğuttu. O zamanlarda asgari ücretin yarısı kadar oyuna yatırmanızı istiyorlardı ki size bir ay karşılığında özel karakter vereceklerdi. P2W oyunlardan kesinlikle uzak durun. P2W oyunlar uzun ömürlü olmaz ve kitlesi de malum.

@Efe Kaya, asgari ücretin 400-500 TL olduğu zamanlar için çoktu ve şöyle de bir gerçek var: Oyun geliştiricileri hiçbir zaman için paraya doymadı. Normalde, bir oyuna güncelleme geldiğinde oyunun ileriye gitmesi gerekirken Wolfteam, her yeni güncellemede gittikçe gerileşti ve oyuncularını oyundan iyice soğuttu. O zamanlarda asgari ücretin yarısı kadar oyuna yatırmanızı istiyorlardı ki size bir ay karşılığında özel karakter vereceklerdi. P2W oyunlardan kesinlikle uzak durun. P2W oyunlar uzun ömürlü olmaz ve kitlesi de malum.
Valorantta öyle bence hocam oda biter.

Güzelim oyunu bitirdiler nereden baksanıza Wolfteam en azından 2020'ye kadar aktif oynanabilirdi. 2015'ten sonra(Ateş ve Barutun çıkışı) oyun çöktü resmen.

@Glarious0, Valorant bitmez. Riot Games çatısı altında olan bir oyun ve Riot Games'in de belli bir kitlesi var ve bildiğim kadarıyla Valorant P2W değil. Valorant'ta aldığınız kostüm ve oyun içi eşyalar, oyunun dengesine etki etmiyor fakat Wolfteam'de etki ediyordu bu. Oyunun verdiği parayla aldığınız silahlarla pek bir şey yapamıyordunuz ancak nakit vererek satın aldığınız silahlar, oldukça güçlüydü. Oyun geliştiricilerinin gözü paraya doymadı. Takladır, dövmedir vb. gibi şeyleri oyuna ekledi ve baktılar ki bu da yetmiyor. Oyuna yeni yeni karakterler eklediler, onların kurtlarını güçlendirdiler. Öyle işte, denecek bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı