Wolfteam Hacker'ı Hapis Cezası Yedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bir çok hile satan forum var ben zamanında bir hile yapardım c.tesi yapardım pazar oyunu bakıma alırlardı ihale tamamen bu arkadaşa patlamiş.
 
Açıkçası ben işi biraza esbiriye vurdum. Madem siz suça ortak olmuş bir adamı savunuyorsunuz o halde sorarım size: Korsan CD, DVD, vb. yapanla/ üretenle Satan arasında ne gibi bir fark görüyorsunuz?
Benim burada tek bilgi vermek istediğim husus Çağlar Abi'nin niyeti hakkında ben onun forumunda yaklaşık 2 yıl boyunca takıldım ve bütün olumsuzluklara çözüm buldu. Forumda ateist var dediler herkes girebilir dedi illuminatici çocuklar geldi kovmadı,sadece uyardı. Dinle imanla dalga geçeni direk sınırsız ban verdi. Vel hasılı kelam yaptığı işi savunmuyorum.
 
@CLKgraphıc, açıkçası kendisini hiç tanımıyorum, forumlarda bile. Ancak siz adamı öyle güzel tanıttınız ki...
Her ne kadar kişi hakkında kötü kelime kullanmamış olsam da, yani en azında olan dışında. Ama an itibariyle keşke o lafı da etmeseydim diye pişman oldum.
 
Yaptığı yanlıştır ama siz niyeti deyince işler değişti Kusuruma bakmayın
 
Hocam mavi mi iyi ? paylaştığı hilelere rat koyduğu zamanları ne zaman unuttunuz ?
 
leuqme sana katılmıyorum çağlar abi hiç bir zaman atmadı rat onun yerine virüslü hileleri bulup kullanmamız için elinden geleni yaptı virüslü hileler yapıp yayan kişi !!Aysan!! dır Thefrm.org un sahibi eski sitesi wolfteamportaldır seni tanırım ama bu ithamını kabul etmiyorum ve çağlar abi ye patladı herşey doğrudur thefrm.org da hala hile satışları var ve onlara hiç birşey olmuyor neden ??? sorarım size
 
thefrm.org da sürekli hile paylaşılıyor kimse bişi demiyor olan mavi ye oldu
 
Gereksiz oyunların gereksiz yaratıcısı Joygame . Oyunları harbiden basit ve gereksiz (Türkiye sunucusu için konuşuyorum) . Türkiye'De pazarlama politikaları tamamen 16 yaş altı çocuklar için. Oyun basit oynanışı ile hem 7 hem de 50 yaşındaki insanlar tarafından kolaylıkla oynanılıyor. League of Legends Türkiye serveri gibi oldu oyun. İlk kurulduğu zamanlarda arkadaşlarla daha değişik Counter Strike deneyimi için oynamıştık ve kolay oynanışı ile potansiyeli harbiden vardı (sadece insan modları ile oynanan bölümlerde). Ama oyun dediğin parası olana çalışmayacaktı. İşin içine küçük küfürbaz veletler de girince topluca bıraktık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…