Wolfteam hesap nasıl kasılır?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. 1-2 hafta öylesine takılmak için Wolfteam indirdim fakat bana gelen takla özelliği çok yavaş. Millet takla atma özelliğiyle yerde koşarken 1-2 saniye de ctden t ye gidiyor ben çok yavaş kalıyorum. Unicorn gibi güçlü olduğunu bildiğim dövme kullanıyorum tek yiyorum. Bu yerde hızlı koşan taklanın adı nedir? Ayrıca kurtparasının hızlı kazanılma taktiği yok mu? Ufak bir şey almak istiyorum 500k istiyor ben de sadece 6K var.

Wolfteam hâla varmı ya.
İlk çıktığında oynardım deli gibi, saha Osmanlı zart zurt saçmalıkları yoktu. 3 aylık silah filan alıyordun, gayet uygundu. Sonra bir hileci akını oldu.. anam anam.. normal oynayan kalmamıştı.. sonrası malum..

İlk çıktığında oynardım deli gibi, saha Osmanlı zart zurt saçmalıkları yoktu. 3 aylık silah filan alıyordun, gayet uygundu. Sonra bir hileci akını oldu.. anam anam.. normal oynayan kalmamıştı.. sonrası malum..
2013 falan prime dönemdi.2015te ateş barut olayı geldi.Sonra dirilişten sonra oyun bitti.Oyundaki beleş olan ilk kurtlar bile değişmiş Diriliş karakteri olmuş.Anlamadığım şey bir oyun düzgün ilerleniyorsa ve çok oynanıyorsa neden saçma saçma yenilik getirerek bozarsın ki oyunu.Envanterde ağzına kadar takla özel versiyon falan var ognin biri geliyor 1 pençeye öldürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı