Wolfteam'in amacı nedir?

Wolfteam kurt vs insan P2W bir oyun ayrıca Zula ondan daha aktiftir şu an bağımlılar haric birinin oynadığını sanmıyorum.Onun yerine zula gelin :D

Ben Online oyun oynayan birisi değilim. Bu nedenle herkesin çocukluk efsanesi olan CS1.6, Wolfteam, pointblack gibi oyunları hiç oynamadım. CS1.6 denedim güzeldi ama artık herkes işin üstadı olmuş bayağı öldüğüm için bıraktım. Wolfteam yükleyeceğim sırada oyunun amacı nedir? Hiç bilinmiyorum gameplay videolarına baktım sadece zıplıyorlar diye gördüm. Amacı nedir bu oyunun kısaca söyler misiniz?

Oynamak için çok geç kalmışsınız:D
Oyun tamamen P2W indirmenizi kesinlikle önermiyorum. OG dövmeli biri ne olursa olsun size tek atıyor.

Farklı oyun modları var mesela ölüm maçı iki karşılıklı takım birbiriyle savaşıyor ve belirli bir süre sonunda veya skora ulaşınca bir takım kazanıyor. Başka bir örnekse yıkım modu gene karşılıklı iki takım var mavi takım A ve B bomba kurulma taraflarını korumaya çalışıyor kırmızı takımda bombayı kurup patlatmayı. Bunun gibi birkaç tane daha modu var eskiden olsa CS:GO mu Wolfteam mı deseler kesinlikle Wolfteam derdim.

Yine de açıklamak gerekirse, çeşitli oyun modlarına sahip hem TPS, hem de FPS kamera açısını destekleyen bir rekabetçi savaş oyunudur Wolfteam. İnsan karakter yönetirken FPS kamera açısını kullanan oyun kurt karakterleri yönetirken TPS kamera açısına geçer.

İster insana karşı insan, ister kurda karşı kurt isterse de ikisi karışık oynanabilir, oyunda birden fazla kurt çeşidi vardır ve hepsinin kendine has avantaj ve dezavantajları vardır. Anımsadığım kadarıyla açıklamaya çalıştım.

Eskiden keyif veren, hatta para dahi yatırsak keyif veren bir oyundu. Prime dönemleri 2013-2016 arası benim için. Ateş Barut güncellemesi sonrası tamamen Pay to Win sisteme dönüldü. Tam anlamıyla para yatırmadan kazanamadığınız bir oyuna dönüştü. Öncesinde de aynı şekilde para ödemeden kazanmak zordu ancak bu kadar değildi. Bir kapışma dönüyordu rahatlıkla. Şu anda OG karakteri ya da dövmesi aldığınız zaman oyun sizin. Oyundaki hileler de cabası. Hilelerin OG'ler, yani Oyun Görevlileri tarafından satıldığı da söyleniyordu. Özellikle Cold Hack oyunun kabusu oldu. Bedava hilelerle herkes ortalıkta cirit atıyordu. Özetle oyun berbat bir yönetim yüzünden bitti diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı