Workıntech ile yazılım öğrenmek mümkün mü?

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba,

Bir süre önce work in tech reklamları ile karşılaşmıştım, o zamanlar pek umursamadım. Firma zamanı olanlar için fulltime program ile 6 ayda, çalışanlar veya öğrenciler için parttime 10 ayda yazılım eğitim sağlıyor.
Temellerini öğrensek bizim için yeterli düşünüyoruz, bilgimiz sıfır olduğu için dış kaynaktan öğrenmeye çalışmak zor çok sıkıyor.

Arkadaşım yazılım kursu almak istediği için biraz araştırdım, bir kısım olumlu bir kısım olumsuz yorumlar yapmış fakat kursa katılım sağlamış birilerini bulamadım.

Şu an için 2 kişi katılmayı düşünüyoruz.
Daha önce bu firmada yazılım eğitimine katılım sağlamış veya şu an eğitim gören var mı? Varsa biraz bilgilendirebilir mi?

Teşekkürler.

Kursa para vermeden kendiniz de öğrenebilirsiniz.
Düzen olmadığı için ve hiç bir bilgiye sahip bir kişiye anlatır gibi anlatmadıkları için videolardan hiç bir şey anlamıyorum.
Sadece video izleyerek ve pratik yaparak öğrenilecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bir çok kişi yazılımcı olmak istiyor fakat kaliteli yazılımcı sayısı ortada.

Düzen olmadığı için ve hiçbir bilgiye sahip bir kişiye anlatır gibi anlatmadıkları için videolardan hiçbir şey anlamıyorum.
Sadece video izleyerek ve pratik yaparak öğrenilecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Birçok kişi yazılımcı olmak istiyor fakat kaliteli yazılımcı sayısı ortada.

Hocam ne yaptınız katıldınız mı son durumu haberdar eder misiniz bende katılmak istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı