zubizaretta13
Kilopat
- Katılım
- 4 Aralık 2018
- Mesajlar
- 225
Knight Online öldükten sonra hala zamanın acısını unutturacak eski sevgilimi arıyorum P2W mi? Maliyeti nedir? Oynanır mı? YouTube videoları guzel gozukmekte ya da başka oyun tavsiyesi var mı?
WT daha mı az detaylı? Aktif oyuncu sayısı mı az? WOT P2W değil mi? Bir tane doğru bilgi yok.P2W olduğunu düşünmüyorum desem yalan olur.
Bence War Thunder daha iyi ama aktif oyuncu sayısı az. WOT daha detaylı bir oyun. WT ise daha az detaylı ama içinde farklı modlar barındıran karma bir oyun.
WOT P2W değil mi demişim? Evet demişim. "Düşünüyorum" olacaktı. Benim hatam.WT daha mı az detaylı? Aktif oyuncu sayısı mı az? WOT P2W değil mi? Bir tane doğru bilgi yok.
Tank dışında aktif oyuncu sayısı oldukça az. Uçak modunda oyun arıyorum, 1 ya da 3 dakikada anca buluyor. Binlerce saati olan "As Oyuncu" kanalını öneririm. O bile bu soruna değiniyor (eskiden WT moderatörüydü diye biliyorum.)Aktif oyuncu sayısı mı az?
WOT'a kıyas daha az detaylı. Bunu bilmeyen yok.WT daha mı az detaylı?
Deli Kadir'i izleyen biriyle WT tartışmam saçma olur. Oyunun şu ortalama 80.000 aktif oyuncusu var ve herhangi bir BR'da maksimum 10 saniyede oyun buluyor. Dediklerin 3-4 yıl öncesinde doğruydu.Tank dışında aktif oyuncu sayısı oldukça az. Uçak modunda oyun arıyorum, 1 ya da 3 dakikada anca buluyor. Binlerce saati olan "As Oyuncu" kanalını öneririm. O bile bu soruna değiniyor (eskiden WT moderatörüydü diye biliyorum.)
Oyunda aktif koruma sistemleri, aktif radar güdümlü füzeler, dijital HUD'lar var. Nasıl daha az detaylı oluyor?WOT'a kıyas daha az detaylı. Bunu bilmeyen yok.
Tank bakımından az detaylı. WOT, sadece Tank temalı bir oyun bu yüzden tüm odaklar Tanklara yapılmış, oyunun boyutundan bile anlayabiliriz. WT ise Karma bir oyun.Oyunda aktif koruma sistemleri, aktif radar güdümlü füzeler, dijital HUD'lar var. Nasıl daha az detaylı oluyor?
Neden "Deli Kadir" dediniz anlayamadım. Bir hatası mı var, ben mi bilmiyorum? Şahsen verdiği bilgiler hoşuma gidiyor.Deli Kadir'i izleyen biriyle WT tartışmam saçma olur.
Alakası yok. Ben yalan mı söylüyorum sence? Daha 1 ay öncesine kadar 3 dakika beliyordum hatta sırf bu sebepten oyunu sildim. Her defasında bekliyorum ve karşıya 10 rakipten 7'si(?) bot geliyor.Oyunun şu ortalama 80.000 aktif oyuncusu var ve herhangi bir BR'da maksimum 10 saniyede oyun buluyor. Dediklerin 3-4 yıl öncesinde doğruydu.
WoT'un P2W olduguna dair bir tane kanit gosterir misin lutfen?WoT P2W değil mi?
WT simülasyon oyunu hocam ama siz bilirsiniz.WOT'a kıyas daha az detaylı. Bunu bilmeyen yok.
Bir tane değil binlerce gösteririm. En basitinde golden mermi mekaniği var. Sadece parayla alınan ucube ucube tanklar var.WoT'un P2W olduguna dair bir tane kanit gosterir misin lutfen?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.