World of Tanks oynanır mı?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. World of tank oynanır mı? Arada sırada oynamak, eğlenmek için.

World of thank, World of Warships, world of warplanes bunların hepsini oynadım ama yedi yıl önce :D şu an ne durumda oyun bilmem ama keyif aldığım oluyordu tek hatırladığım bazı tanklar, helikopterler, vb. herkes de farklı olduğu için kimisinde güç farkı fazlaydı o keyifsizdi o yüzden bırakmıştım.

Yılardır oynuyorum yaklaşık 9 seneyi geçti. Güzel bir hesap kasmak için emek gerekiyor, güzel oyun öneririm.
Ben de bir ara başlamayı düşünmüştüm, ama oyuncusu çok kalmadı diye biliyorum. Maç bulmaları 4-5, bazen ise 1-2 dakika sürüyor sanırım. Birkaç hafta önce izlediğim bir YouTuber en azından böyle diyordu.

Ben de bir ara başlamayı düşünmüştüm, ama oyuncusu çok kalmadı diye biliyorum. Maç bulmaları 4-5, bazen ise 1-2 dakika sürüyor sanırım. Birkaç hafta önce izlediğim bir YouTuber en azından böyle diyordu.

Öyle bir sıkıntı yaşamadım hocam hatta ara ara 0.00 saniyede bile geldiği oluyor ortalama 15-20 sn arası oyun buluyor tankına görede bu süre değişebiliyor bazı spot tanklarda dakikalarca beklesende gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı