Biraz geç cevap yazdım kusura bakma. Hepsini teker teker cevaplayayım.
- 45 TL olarak belirttiğim paket içerisinde ana oyun yani World of Warcraft ve ek paketleri bulunuyor. Ek paketler ise The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria olarak sıralanıyor. Bunlarla birlikte level 90'a kadar karakterlerini geliştirip, tüm sınıf ve ırklarla oynayabiliyorsun. Ayrıca Azeroth ve Outland üzerindeki her yere gitme imkanın var. Warlords of Dreanor ise piyasaya çıkalı neredeyse 1 yıl olacak. Bu paket ile birlikte eski Dreanor gezegenine gidebiliyorsun. Ayrıca level 100 sınırı açılıyor. Bunu ayrıca alman gerekebilir. Eğer tüm ek paketlerle birlikte oyna sahip olmak istiyorsan
- Benim bahsettiğim digital download olarak adlandırılan online kod satın alma yöntemi. Bununla birlikte sadece oyuna dijital olarak sahip olursun. Piyasadaki tüketici elektroniği mağazalarında, World of Warcraft'ın kutulu halde versiyonlarını da bulabilirsin. Yalnız Battle Chest olarak bahsettiğim kutunun güncellenmiş hali bulunamayabilir. Yani eksik ek paketler olabilir. Fare altlığı gibi şeyler de Collector's Edition kutusundan çıkıyor. Genellikle oyun içi hediyeler de veriliyor. İlk başta bunu almana gerek yok diye düşünüyorum. Uzun zamandır oynayıp, sonrasında bırakmama rağmen sadece 1 tanesini alıp evin köşesine koydum. Yoksa para yetişmezdi =) Özellikle belirtmek isterim ki, dijital olarak alacağın herhangi bir Collector's Edition sürümünde fiziksel hediyelere ulaşamayacaksın. Sadece oyun içi hediyeler verilecek.
- Oyuna başladıktan sonra girmek istediğin server tamamen senin zevkine kalmış. Ben genellikle PvE serverlarından yanayım. PvP serverlarında sıklıkla rakip tarafın oyuncuları ile karşılaşıp, onlarla savaşmak zorunda kalabilirsin. Bu da ilk seviyelerde ve özellikle senin gibi yeni başlayacak birinin canını sıkacaktır. Görev yaparken bir anda tepene binen oyuncu sinirlerini bozabilir. İlk başta PvP serverına girip, dünyaya ve kontrollere hakim olman senin için en iyisi. Ha yok, ben başka oyuncuları dövmek istiyorum diyorsan hangi server tipi olursa olsun, fark etmeden Battleground adı verilen yerlere girip ağızlarına ağızlarına vurabilirsin. Ayrıca RPG serverları bulunuyor. Ama eskisi gibi rol yapma unsuru bulunmuyor. Oyuncular daha sakin kafayla oynamak için bu serverları tercih ediyor.