Wraith Ace Serenity vs Wraith Ace Storm

DarthVaderTech

Picopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba,

Yeni mouse pad almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. Wraith Ace Serenity ile Wraith Ace Storm arasında kaldım. Serenity şu an stokta yok ama tekrar stoklara girmesini beklemek mi mantıklı olur, yoksa Wraith Ace Storm alsam mı?

Aranızda deneyenler varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler şimdiden!

Herkese merhaba,

Yeni mouse pad almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. Wraith ace serenity ile Wraith ace storm arasında kaldım. Serenity şu an stokta yok ama tekrar stoklara girmesini beklemek mi mantıklı olur, yoksa Wraith ace storm alsam mı?

Aranızda deneyenler varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler şimdiden!

Hocam çok benzerler storm biraz daha hızlı taban sertliğinden kaynaklı hibrit diyebiliriz kontrolü zor değil ikisi de iyidir hocam nasıl bir şey istiyorsanız.

Hocam çok benzerler storm biraz daha hızlı taban sertliğinden kaynaklı hibrit diyebiliriz kontrolü zor değil ikisi de iyidir hocam nasıl bir şey istiyorsanız.

Teşekkürler hocam. Siyah renk olduğu için storm sipariş ettim. Glorious race kullanıyordum hiç memnun değilim umarım üzmez.

Storm Speed diye biliyorum hocam yanlışım yoksa.

70 Speed 30 kontrolmüş.

Ben de öyle sanıyorum, en kontrolü sunset sanırım CS oynuyorum ve kararsız kaldım.

Evet sunset full kontrolmüş.

Hocam yüksek hassasiyet ile mi oynuyorsunuz düşük hassasiyet ile mi ona göre seçim yapın.

Ben daha önce hep kontrol mouse pad tercih ettim. İlk kez hybrid ya da Speed türünde bir mouse pad tercih edeceğim. Bakalım, R6 oyununda 5 sens, 45 ads ve 800 DPI kullanıyorum. Hayırlısı bakalım.

70 Speed 30 kontrolmüş.

Evet sunset full kontrolmüş.

Ben daha önce hep kontrol mouse pad tercih ettim. İlk kez hybrid ya da Speed türünde bir mouse pad tercih edeceğim. Bakalım, R6 oyununda 5 sens, 45 ads ve 800 DPI kullanıyorum. Hayırlısı bakalım.
Ben spirit of aim hybrid almıştım scyrox sağ olsun leş skatezleri yüzünden tam performans alamadım. Obsidian skatezlerin gelmesini bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı