Speed yüzey.Merhaba arkadaşlar. Wraith Blade Y alacağım. Acaba yüzeyi hızlı mı bilen varsa yazabilir mi?
Blade Y kullanıyorum, Blade Y speed değil, bir Hardpad. Kayganlığı falan iyi ama kesinlikle alacaksanız yanında Obsidian skatez sipariş edin.Merhaba arkadaşlar. Wraith Blade Y alacağım. Acaba yüzeyi hızlı mı bilen varsa yazabilir mi?
Blade Y kullanıyorum, Blade Y Speed değil, bir Hardpad. Kayganlığı falan iyi ama kesinlikle alacaksanız yanında Obsidian skatez sipariş edin.
Düz PTFE skatezlerin katili bir mouse pad.
FPS oyunları oynuyorsanız önermem, aim almak zor kaygan olduğu için. Dot PTFE'ler 1-2 ay dayansa da (bu bile çok çok az bir süre) dot olmayanlar 1 haftada aşınıyorlar.
Geri çektim. Blade Y sadece speed bir mousepad değil hocam, yüzeyi zımpara gibi. Çok sert ve agresif bir yüzeyi var, kumaş değil.
Geri çektim. Blade Y sadece Speed bir mouse pad değil hocam, yüzeyi zımpara gibi. Çok sert ve agresif bir yüzeyi var, kumaş değil.
Blade y kullanıyorum, Blade y Speed değil, bir hardpad. Kayganlığı falan iyi ama kesinlikle alacaksanız yanında Obsidian skatez sipariş edin.
Düz PTFE skatezlerin katili bir mouse pad.
FPS oyunları oynuyorsanız asla önermem, aim almak zor kaygan olduğu için. Dot PTFE'ler 1-2 ay dayansa da (bu bile çok çok az bir süre) dot olmayanlar 1 haftada aşınıyorlar. Ben bilmeden aldığım için çok problem çekiyorum, Obsidian skatez de alamadım daha…
Üstünde böyle tırtıklı tırtıklı pütür pütür ilerliyor, aşırı rahatsız edici.
CS2 oynarken mecburen eski Razer Stealth Mobile mouse Pad'imi kullanıyorum, aim fark edilir derecede daha iyi.
Bütçeniz nedir?Hocam gene Wraith'den bana skatez önerir misiniz farem SteelSeries areox 5
Bütçeniz nedir?
Hocam Max 500 olsun skatez sonuşta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.