Main olarak ben de kullanmayı düşünmüyorum. Elimde Wraith Spirit Of Aim var. Tamamen keyfi alıcam. Pişman olmayacağım bir ürün değil mi?Bende V1 versiyonu var, Artisana dönmeyi düşünüyorum fakat V2’yi de ekstra alabilirim. Bu arada V1’den de memnundum, sadece kontrolü zor ve sürekli bezle silmek gerektiği için main olarak kullanmayacağım.
Ben pişman olmadım, aimlabs gibi uygulamalarda tracking çalışırken veyahut Tracking'in önemli olduğu ow gibi oyunlarda çok işime yarıyor. Skatezleri hızlı eritme durumu var diyorlar cam için ama ben çok fazla vakit geçirmediğimden fark etmedim.
Çok fark etmiyor, ben de dot skatez kullanıyorum. Sadece cam üstünde cam skatez kullanmayın, en azından ben kendi tecrübeme göre iyi bir performans yakalayamadım.Sag olun. En uygun kullanım için hangi skatezi kullanmalıyım? Su anda dot skatez kullanmaktayım.
anladım çook teşekkür ediyorum iyi günlerÇok fark etmiyor, ben de dot skatez kullanıyorum. Sadece cam üstünde cam skatez kullanmayın, en azından ben kendi tecrübeme göre iyi bir performans yakalayamadım.
Main olarak ben de kullanmayı düşünmüyorum. Elimde Wraith Spirit Of Aim var. Tamamen keyfi alacağım. Pişman olmayacağım bir ürün değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.