Wraith değişim yapar mı?

• Konuyu başlatan scoutt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 177
Zaten normalde bahsetmem ama Dongle'ı görüp "dongle böyleyse kulaklığıda kullanıcı yapmıştır" gibi bir şey deme ihtimallerin karşı demeyi düşündüm ben de.
Ben de onu düşünüyorum. Ondan dolayı bahsetmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de onu düşünüyorum. Ondan dolayı bahsetmezdim.

Tamamdır hocam dediğiniz gibi yapacağım, inşallah değişim kabul olur.

Bu her kulaklıkta yaşanabiliyor kullanıma ve ürünün plastik kalitesine bağlı. Fakat Mercury'de bu durum kronik, çatlamalar ve kırılmalar olabiliyor. Seninde ileride kırılabilir ve Wraith gibi bir firmanın bu ürün nezdinde değişim yapacağına inanmıyorum. THH'ye başvurursun süreç uzar falan hiç gerek yok kullanmaya devam et derim.

THH'den haksız çıkmasına rağmen geri THH'ye geri dava açan bir firmadan her şey beklenir. Rezillik...

Eki Görüntüle 2652722

Hocam mesajınızı görmemişim kusura bakmayın, evet Wraith iade konusunda çok sıkıntılı bir marka zaten ben de şansımı denemek istiyorum, olmazsa ucuza satarım yüksek ihtimalle daha da fazla çatlamadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü kullanmadığım için bir şey diyemem ama sabit durduğu yerde böyle eğileceğini sanmıyorum. Firmanın vereceği cevap zaten kullanıcı hatası olur dongle için ama kulaklıktaki kırılma için yardımcı olurlar diye düşünüyorum benim deneyimim hep öyleydi, siz başka bir şey yaşamışsınızdır onu bilemem.
Dongle konusunda haklısın, bu şekilde bir bükülme hatalı çıkarıp takma veya zorlamadan dolayı ancak olabilir. Ben kulaklığın gövdesi hakkında söylemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı