Wraith güvenilir mi?

Yok MediaMarkt'ta mesela ürünü alıp 15 gün içerisinde iade edebiliyorsun ama sadece Online sipariş verirsen, mağazada zaten denedin diyorlar bu da çok saçma.

Trendyol'dan ben anakart almıştım ürün görüntü vermedi garanti firmasına gönderdim iade çıktı parayı geri almıştım bazı siteler ürünü direkt geri alıyor.

Merhaba, ben Wraith e-sports'tan yakın zamanda VGN V87 mekanik klavye almayı düşünüyorum (VGN V87 Mekanik Klavye). Fakat sitenin iade politikaları pek içime sinmedi (ürün arızalı/eksik parçalı vs. çıksada kutuyu açtığım için ki mecbur açacağım test etmek için iade edemiyormuşum). Yakın zamanda bu siteden sipariş edenler, özellikle bu ürünü alanlar, bir sorunla karşılaştınız mı?
Güvenilir.

Trendyol'dan ben anakart almıştım ürün görüntü vermedi garanti firmasına gönderdim iade çıktı parayı geri almıştım bazı siteler ürünü direkt geri alıyor.
Onu zaten geri alırlar trendyol ayrıca teklonojik ürün firması değil e ticaret sitesi bilindik bir teklonoji mağazasında klavye mouse gibi şeyler jelatini açılınca alınmıyor aynı şekilde buna.

Açmadan vazgeçilirse iade alınıyor olduğu gibi durması lazım.
Bi mouse eline uymazsa iade izni yok işte onu diyorum. Kötü bi site falan demiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı