Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Hocam videosunu attığım gibi bir inceleme çekebiliyorsan W75'in performansını görelim, videodaki arkadaş ms değerlerini paylaşıyor, incelemiş olduğu bir sürü klavyede var, onlarla karşılaştırıyor
Bende de var Gateron magnetic switch klavye dostum, ama marka fanı değilim, reel değerlere ve F/P oranına değer veriyorum.
Özetle Rapid trigger özelliğinde asıl etkiyi yazılım yapar, switchi Gateron olacak diye 2 katı fazla para vermek sana kalmış. Paylaştığım videonun kanalında switchi marka olan ama Ajazz veya madlions ürününden daha kötü değerler veren ürünler çoktur, inceleyebilirsin. Son olarak W75'in yeni sürümünde de benzer sorunları yaşadığını ifade edenler vardı forumda.
Konumuz switch değil dostum, konuyu baştan okumanı tavsiye ederim, benim tepkim W75 ürününün 4000 TL'ye indirim adı altında satılması ve bunun paylaşılması, ürünler arasında illaki fark vardır, ama Rapid trigger özellikli ürünlerde en önemli şey PCB ve yazılımdır. Switchleri Gateron diye 4000 TL'ye W75 alırsın ama yazılımın iyi olmadıktan sonra 2000 TL'lik ürünlerle kapışamazsın. İstersen hep beraber Gateron switch olduğu için 4000 TL'ye W75 almaya gidelim.
PCB kalitesini bilmeden sen neden yorum yapıyorsun? Elimizde ürün olsa test yaparız. Dediğin sorunlar ilk seride vardı dedik. Yazılımı gayet yeterli bu arada. İstersen gecikme değerlerini Wraith'e sorabilirsin.