Elektronik Wraith W75 3999TL!

• Konuyu başlatan N1cht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.830
Hocam videosunu attığım gibi bir inceleme çekebiliyorsan W75'in performansını görelim, videodaki arkadaş ms değerlerini paylaşıyor, incelemiş olduğu bir sürü klavyede var, onlarla karşılaştırıyor

Bende de var Gateron magnetic switch klavye dostum, ama marka fanı değilim, reel değerlere ve F/P oranına değer veriyorum.
Özetle Rapid trigger özelliğinde asıl etkiyi yazılım yapar, switchi Gateron olacak diye 2 katı fazla para vermek sana kalmış. Paylaştığım videonun kanalında switchi marka olan ama Ajazz veya madlions ürününden daha kötü değerler veren ürünler çoktur, inceleyebilirsin. Son olarak W75'in yeni sürümünde de benzer sorunları yaşadığını ifade edenler vardı forumda.

Konumuz switch değil dostum, konuyu baştan okumanı tavsiye ederim, benim tepkim W75 ürününün 4000 TL'ye indirim adı altında satılması ve bunun paylaşılması, ürünler arasında illaki fark vardır, ama Rapid trigger özellikli ürünlerde en önemli şey PCB ve yazılımdır. Switchleri Gateron diye 4000 TL'ye W75 alırsın ama yazılımın iyi olmadıktan sonra 2000 TL'lik ürünlerle kapışamazsın. İstersen hep beraber Gateron switch olduğu için 4000 TL'ye W75 almaya gidelim.

PCB kalitesini bilmeden sen neden yorum yapıyorsun? Elimizde ürün olsa test yaparız. Dediğin sorunlar ilk seride vardı dedik. Yazılımı gayet yeterli bu arada. İstersen gecikme değerlerini Wraith'e sorabilirsin.

PCB kalitesini bilmeden sen neden yorum yapıyorsun? Elimizde ürün olsa test yaparız. Dediğin sorunlar ilk seride vardı dedik. Yazılımı gayet yeterli bu arada. İstersen gecikme değerlerini Wraith'e sorabilirsin.
gecikme değerlerini klavyenin satıcısına soracak kadar akıllı değilim dostum.
Bu arada yeni sürümde yaşayanda mevcutmuş hocam konuda sizin de mesajınız var ama niye yok diye ısrar ediyorsunuz anlamadım.

gecikme değerlerini klavyenin satıcısına soracak kadar akıllı değilim dostum.
Bu arada yeni sürümde yaşayanda mevcutmuş hocam konuda sizin de mesajınız var ama niye yok diye ısrar ediyorsunuz anlamadım.
Ss atar mısın ben göremedim?

Bende de var Gateron magnetic switch klavye dostum, ama marka fanı değilim, reel değerlere ve F/P oranına değer veriyorum.
Özetle Rapid trigger özelliğinde asıl etkiyi yazılım yapar, switchi Gateron olacak diye 2 katı fazla para vermek sana kalmış. Paylaştığım videonun kanalında switchi marka olan ama Ajazz veya madlions ürününden daha kötü değerler veren ürünler çoktur, inceleyebilirsin. Son olarak W75'in yeni sürümünde de benzer sorunları yaşadığını ifade edenler vardı forumda.

Açıkçası elinizde RAW data ölçebilen veya ölçüyorsa bile bunu açıkça belirten bir şey olduğunu sanmıyorum. Varsa buyurun, söyleyin tartışalım. Yazılımlık bir olay da yok, asıl mesele kullanılan hall effect sensörleri. Otomotiv sınıfı hall effect sensörü kullanıldıysa çok doğru olacaktır. Marka fanı olduğunuzu söylemedim, elinizdeki switchlerin tam adını bile bilmiyorsanız yorum yapmanızı tavsiye etmiyorum, zira fikriniz elinizde patlayabilir.

Kullanılan 3 bacaklı hall effect sensörleri bu işin kalbi, eğer sensör ve mcu iyiyse en kötü yazılım bile stabil çalışabilir.

Dosya Ekleri

• w75.png
    w75.png
    70,2 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaş kendi dahil sorun yaşayan olduğundan bahsetmiş.

Oran ilk üretime göre dibi görmüş gibi duruyor, uzatmanın bir anlamı yok. İlk üretimi aldıysanız da Wraith'in garantisi sorunu çözüyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Hocam videosunu attığım gibi bir inceleme çekebiliyorsan W75'in performansını görelim, videodaki arkadaş ms değerlerini paylaşıyor, incelemiş olduğu bir sürü klavyede var, onlarla karşılaştırıyor.

Attığınız videoyu maalesef göremedim, eğer swarcow gibi biriyse güvenilemez zaten. Aşağı yukarı bu klavyelerin gerçek dünya gecikmesi 30 ms ve altı oluyor, AK680 Max'ın gecikmesi 23.1 ms. Gayet detaylı incelemiş biri mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8:10'a bakabilirsiniz. Öte yandan madlions ile arasında fark var.

Ki bu videoyu çeken kişi rastgele biri değil, çok iyi bir Slow Motion kamera, mikrometre ve 240Hz bir monitör kullanıyor.

Son düzenleme:
Açıkçası elinizde RAW data ölçebilen veya ölçüyorsa bile bunu açıkça belirten bir şey olduğunu sanmıyorum. Varsa buyurun, söyleyin tartışalım. Yazılımlık bir olay da yok, asıl mesele kullanılan hall effect sensörleri. Otomotiv sınıfı hall effect sensörü kullanıldıysa çok doğru olacaktır. Marka fanı olduğunuzu söylemedim, elinizdeki switchlerin tam adını bile bilmiyorsanız yorum yapmanızı tavsiye etmiyorum, zira fikriniz elinizde patlayabilir.

Kullanılan 3 bacaklı hall effect sensörleri bu işin kalbi, eğer sensör ve mcu iyiyse en kötü yazılım bile stabil çalışabilir.
outemu dedik yixian vs. demedik diye üst perdeden bakmaya veya konuyu başka yerlere çekmenize gerek yok, mesajlarımı okumayabilirsin istersen, bu arada sizde cihaz varmış zaten ölçebilirim diyordunuz, youtubedaki kanal gibi bir video yayınlayında bizde sizin deneyimlerinizden faydalanalım.
Oran ilk üretime göre dibi görmüş gibi duruyor, uzatmanın bir anlamı yok. İlk üretimi aldıysanız da Wraith'in garantisi sorunu çözüyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.
wraithin garantisinin çözmediği w75 konularıda çok, wraith personeli falanmısınız neden hiç toz kondurmuyorsunuz anlamadım.

Outemu dedik yixian vs. demedik diye üst perdeden bakmaya veya konuyu başka yerlere çekmenize gerek yok, mesajlarımı okumayabilirsin istersen, bu arada sizde cihaz varmış zaten ölçebilirim diyordunuz, YouTube'daki kanal gibi bir video yayınlayında bizde sizin deneyimlerinizden faydalanalım.

Gateron jade switchlerin RAW datasını birazdan paylaşacağım, aşağı yukarı Ajazz'ın rice switchleri ile aynı.

Wraith'in garantisinin çözmediği W75 konuları da çok, Wraith personeli falan mısınız neden hiç toz kondurmuyorsunuz anlamadım.

3500-4000 TL bandında iyi bir klavye olduğunu söylüyorum, şu anki üretimde yine bazı problemler çözülecektir.

Buyurun, aynı şekilde bu testte outemu/yiqian pink switchler 2400 RAW data görebiliyor en fazla.

Testi Gateron jadeler için gerçekleştirdim, isterseniz K2 ve k3'ün mıknatıs stabilitesini de atabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250329_143237.jpg
    IMG_20250329_143237.jpg
    212,7 KB · Görüntüleme: 38

Attığınız videoyu maalesef göremedim, eğer swarcow gibi biriyse güvenilemez zaten. Aşağı yukarı bu klavyelerin gerçek dünya gecikmesi 30 ms ve altı oluyor, AK680 Max'ın gecikmesi 23.1 ms. Gayet detaylı incelemiş biri mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8:10'a bakabilirsiniz. Öte yandan madlions ile arasında fark var.

Ki bu videoyu çeken kişi rastgele biri değil, çok iyi bir Slow Motion kamera, mikrometre ve 240Hz bir monitör kullanıyor.

hocam benim attığım adamın videosunu atmışsın zaten,

Gateron jade switchlerin RAW datasını birazdan paylaşacağım, aşağı yukarı Ajazz'ın rice switchleri ile aynı.

3500-4000 TL bandında iyi bir klavye olduğunu söylüyorum, şu anki üretimde yine bazı problemler çözülecektir.

Buyurun, aynı şekilde bu testte outemu/yiqian pink switchler 2400 RAW data görebiliyor en fazla.

Testi Gateron jadeler için gerçekleştirdim, isterseniz K2 ve k3'ün mıknatıs stabilitesini de atabilirim.
hocam bu verileri bırak, bize video çek örnekteki gibi, çekebilirim diyordunuz, bekliyoruz, ms değerlerini göster w75 in, ozman hem verileri görürüz hemde sana saygım olur :D bu arada ajazzın rice switchleri ile aynı değeri verdiğini söylemişsin, kendi kendinede gateronu gömmüş olmadın mı şimdi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı