Wraith W75 klavye alınır mı?

Bütçe
5000
Bendeki firmware de aynı sürüm. Bende anlık gitme yok ama belli bir süre kullanmayınca RGB ışıklar sönüyor.
Yaklaşık 1 hafta kullanıp ona göre garantiyle iletişime geçerim olmadı. Farklı kablo ile denerim. Bu type-a to type-c kablosunun herhangi bir standardı var mı yok başka aynı tür kabloyla denesem sorun olur mu?
Garanti için nereyle iletişime geçmem gerekir sizin bir bilginiz var mı?
Sizin klavyeyi aldıktan sonra yaptığınız ayarlar neydi şunu bunu kesin yap diyebileceğiniz bir ayar var mı?
Kalibrasyon konusunda sorun yaşadım yaptıktan sonra bazı tuşlar basılı kaldı, ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 1 hafta kullanıp ona göre garantiyle iletişime geçerim olmadı. Farklı kablo ile denerim. Bu type-a to type-c kablosunun herhangi bir standardı var mı yok başka aynı tür kabloyla denesem sorun olur mu?
Garanti için nereyle iletişime geçmem gerekir sizin bir bilginiz var mı?
Sizin klavyeyi aldıktan sonra yaptığınız ayarlar neydi şunu bunu kesin yap diyebileceğiniz bir ayar var mı?
Kalibrasyon konusunda sorun yaşadım yaptıktan sonra bazı tuşlar basılı kaldı, ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Tekrar kalibrasyon yap, baktın olmadı servise yolla. Satın aldığın yer yönlendirir seni. Bu tür sorunlar olmaması gerek.

Daha kargoya vermediler. Şaka gibi, aradım sırada, yakında verilir diyor müşteri hizmetleri. 6 gündür kargocu uğramıyor sanırım bunların depoya. Klavyeyi yeniden yapıyorlardır belki. Şaka bir yana değişik mağazalarında stokta hala, yani ürünü tedarik ediyoruz olayı hikaye. Fiyatı uygun diye bekliyoruz ama olayın bir şeyini çıkardılar.

Bugün geldi. Malzeme kalitesi çok iyi. İlk olarak yazılımından kalibrasyonunu yapın. YouTube incelemelerinde FPS oyunları için hızlı ve tepkisel Rapid trigger ayarını kullanıyorum. Çok verim aldım. Rapid trigger ayarını açmayıp bu şekilde kullanmayacaksanız diğer klavyelerle farkı olmaz boşuna almış olursunuz:
Eki Görüntüle 2331381
Ek olarak klavyenin kenar şerit ışıkları sabit yanıp sönüyorsa bu Caps Lock açık demektir.
Giriş gecikmesini 0 ms yaptım.

Merhaba bende bu klavyeden aldım Rapid trigger ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor şu an kullandığınız ayarları paylaşır mısınız?

Merhaba bende bu klavyeden aldım Rapid trigger ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor şu an kullandığınız ayarları paylaşır mısınız?
İlk adım:
1.jpg

Sonra:
2.jpg

Oyunda çok hassas ayarlar ama kuş parmağım ve orta parmağımın kasları o kadar gelişkin olmadığından W ve soldaki shift tuşunun rapid trigger özelliğini devre dışı bıraktım. 2. resimde o yüzden en sağda bu iki tuşa özel ayarım gösteriliyor. Bu iki tuş ileri yürüme ve koşma tuşları, rapid trigger ile yaptiğim hassas geri bırakma bu tuşları çok az gevşettiğimde koşmamı veya yürümemi duraksatıyor. O yüzden bu iki tuşun deaktive mesafesini yüksek yaptım rapid triggerı da devre dışı bırakarak bu iki tuş için.

1. resimdeki yoklama hızını isterseniz 4000 HZ yapabilirsiniz. Çok yukarısı işlemciye fazla yük bindirebilir. Yaptiğinız değişikliklerin aktif olabilmesi için kaydet butonuna basmayı unutmayın. Klavyenin dahili hafızasına kaydediliyor bunlar. O sebeple Glorious yazılımının Windows başlangıçta otomatik açılmasına gerek yok.

İlk adım:
Eki Görüntüle 2390024
Sonra:
Eki Görüntüle 2390025
Oyunda çok hassas ayarlar ama kuş parmağım ve orta parmağımın kasları o kadar gelişkin olmadığından W ve soldaki Shift tuşunun Rapid trigger özelliğini devre dışı bıraktım. 2. resimde o yüzden en sağda bu iki tuşa özel ayarım gösteriliyor. Bu iki tuş ileri yürüme ve koşma tuşları, Rapid trigger ile yaptığım hassas geri bırakma bu tuşları çok az gevşettiğimde koşmamı veya yürümemi duraksatıyor. O yüzden bu iki tuşun deaktive mesafesini yüksek yaptım Rapid triggerı da devre dışı bırakarak bu iki tuş için.

1. resimdeki yoklama hızını isterseniz 4000 Hz yapabilirsiniz. Çok yukarısı işlemciye fazla yük bindirebilir. Yaptiğinız değişikliklerin aktif olabilmesi için kaydet butonuna basmayı unutmayın. Klavyenin dahili hafızasına kaydediliyor bunlar. O sebeple Glorious yazılımının Windows başlangıçta otomatik açılmasına gerek yok.

Teşekkür ederim. A ve D tuşları için nasıl bir ayar yapılmalı? CS2 oynuyorum.

Çok sorunlu vs. diyen var. Ön siparişten sonra umarım bu sorunlar azalır. Ben zaten 0.4mm altı kullanmam da hiçbir tuşu bakalım.
2024 Nisan ayından beri kullanıyorum. Tek sıkıntısı çok düşük MM ayarında spam yapması. Bu fiyatta daha iyi switch ve stabilizer kullanan klavye yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı