Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız edeceğim. Güncel kullandığım klavye bozulduğu için yeni bir klavye arayışı içindeyim. Önceki kullandığım klavye Rampage ucuz bir klavyesi idi. Buna rağmen çoğu oyunda güzel performans sergiliyordum (Valorant'ta immo 3 358 kp kadar ulaştım.)
Şimdi biraz paraya kıyıp güzel bir klavye almak istiyorum fakat biraz kararsızım. 3 klavye arasında kaldım. (3'üde farklı fiyat bandında);
- Wraith W75 => 4.000 TL
- Ajazz AK820 Pro => 3.000 TL
- Glorious GMMK 3 => 5.000 TL
Bu 3 klavyede de hotswap özelliği var fakat sadece Ajazz'da Hall efect yok. Aslında bu forumu gormeden önce W75 sipariş veriyordum fakat bazı sorunlarından vs olduğunu görünce biraz tırstım. Wraith iade politikası biraz katı olduğu için emin olmadan almak istemedim.
Çok üst düzey bir şey olsun istemiyorum ama tabii ki aldığım zaman iyi bir şey olsun istiyorum. Türkçe keycaps kullandım hep bu zamana kadar ama Glorious dışında hepsi İngilizce keycaps. Genelde geceleri yazılım vs yaptığım için tuşların ışık geçirmemesi problem olabilir benim için.
@Teacher80 Glorious'dan memnun musunuz? Biraz cahilliğimden soracağım Hall efect ETS 2'de gaz/fren analog şekilinde ayarlayabilir miyiz?
@WerBeastDu siz memnun musunuz W75'ten? Hala basmama veya kendi kendine basma sorunu yaşıyor musunuz?
@WWxSunSet siz hangi modelini aldınız? Memnun musunuz? Kablosuz bağlantı seçeneği yok galiba hiç bir yerde bahsetmiyorlar bağlantı seçeneklerini.